Jason ”Mayhem” Miller. Han var en av dem som lyckades bygga en karriär och bli känd som MMA-utövare utanför UFC. Men sedan Zuffa köpte Strikeforce, sedan Mayhem klev tillbaka in i UFC-organisationen, för att sedan försvinna igen nästan lika snabbt efter två usla framträdanden, har det bara gått utför.

Fans har gång efter annan visat sin oro för Jasons mentala hälsa. Han har blivit arresterad för en rad konstiga, oförståeliga och bisarra brott. Och även om Jason ler och lovar att allt är bra, så räcker det bara så långt.

I videon ovan gästar han ”The MMA Hour”, och befinner sig då ”in-character”. Det ska då vara samma karaktär som han spelar i ”Here comes the Boom” och till en början fungerar det. Men Jason gör det han alltid gjort den senaste tiden. Han tar det lite för långt, och framställer sig själv som en stor fet åsna på kuppen.

I klippet här nedanför ser vi sedan hur Ariel reagerar på Jasons beteende. Och jag kan bara hålla med honom. Jason ”Mayhem” Miller behöver hjälp snarast.