Skitsnacksblogg

Alla The Hobbit-trailers i ett stycke

Det är mindre än en månad kvar nu. The Hobbit är en av årets absolut största filmer och jag är taggad till tänderna. För mig är det här en av årets absolut största happenings.  Jag och Samson kommer givetvis recensera (eller åtminstone prata om) filmen i podcasten Skitsnack när vi sett den, i säsongens sista avsnitt.

En vänlig själ har nu klippt ihop det trailer-material som hittills finns tillgängligt till 8 minuter ren nördporr. I kronologisk ordning, dessutom.

Jag dreglar. Hur peppad är du?

Kommentarer

  1. Azzar Astronaut skriver:

    Superpeppad är jag sagan om ringen har alltid varit en av mina favoriter har sett den tecknade filmen vet inte hur många gånger. Och Sagan om Ringen var en av dem första böckerna jag läste. Sen har jag en annan favorit det var Hobbit som en seriebok riktigt fint illustrerat.

  2. kalle steamroller skriver:

    Jag är sjukt pepp men jävligt rädd att det kan bli lite pannkaka. Med för mkt roliga och onödiga oneliners eller för mkt comic relief. Det är svårt med trailers och jag brukar inte vilja se så mkt av trailers om det är en film ja verkligen längtar efter men ja har inte kunnat hålla mig ifrån den här. ja vet att det är en barnbok och så men jag vill mest ha mörker haha

Skriv en kommentar