En av mina absolut bästa och mest använda sätt att hålla koll på allt nördigt här i världen har länge varit The Totally Rad Show, en videopodcast under Revision 3-taket. De har sedan starten för snart sex år sedan handlat om allt från filmer, tv-spel och tv-serier till faktiska serietidningar, leksaker, brädspel, kampsport och olika lekar och tävlingar, värdarna emellan.

Det bekräftades i måndagens avsnitt att The Totally Rad Show nu kommer läggas ned. Under nästa vecka sänds det absolut sista avsnittet, och för mig slog nyheten ner som en bomb. Jag blev sur, ledsen, grinig och förbannad. Samtidigt har jag en enorm förståelse för deras beslut, sex år är verkligen en jättelång period och vad jag sett har de aldrig missat en vecka när de körde i veckoformat, eller ens en dag efter det att de gick över i veckodags-formatet.

En stor jävla fistbump tillbaka till er. Tack!

Det kräver en hel del props. Och de har de fått av mig, gång efter annan. Jag har lärt mig älska programmet och hämtat tonvis med inspiration (och ibland rent av stulit idéer) till mina egna projekt. Men det främsta jag fått ut från showen är alla skratt, all förmedlad värme och den extremt nära relationen med sina fans som värdarna haft. För att inte prata om den otroliga dynamiken mellan de tre.

The Totally Rad Show lämnar definitivt en stor lucka att fylla. Förhoppningsvis kommer någon av dem eller helst alla tre fortsätta i någon annan liknande show, redan i veckans andra avsnitt hintas det lite försiktigt om en ev. framtid. Den som lever får se. Personligen är fortfarande ledsen över att just ”Rad Show” inte lever mycket länge till. Men framförallt vill jag buga och tacka för nästan sex års fantastisk underhållning. Som har varit helt gratis dessutom.

Vad säger ni? Har ni följt? Kommer ni sakna?