Under veckan som gått har jag gått igenom min spelsamling. Den har sorterats och ställts upp snyggt och prydligt i min bokhylla. När jag har sorterade kassetter och fodral var det en tanke som slog mig. Har jag blivit en spelsamlare!

Allt som allt har jag 222 stycken spel i min spelhylla. En ganska så imponerande siffra tycker jag själv. Men närjag började syna samlingen mer noga så känns inte siffran lika imponerande längre. Detta beror på att den till största delen består av Xbox 360 spel. Närmare bestämt 95 stycken, varav 20 av dem är till Kinect. Resten av samlingen ser ut som så här:

  • NES – 20
  • SNES – 14
  • Gameboy – 12
  • N64 – 2
  • Gamecube – 9
  • Wii – 28
  • DS – 11
  • PS3 – 14
  • 3DS – 10
  • Wii U – 7

Jag känner att jag skulle vilja utöka min samling av NES och SNES spel för att känna mig mer nöjd över min samling. Även några fler spel till N64 vore trevligt.

Men att räkna spel är inte det enda som har roat mig den gångna veckan. I lördags begav jag mig till Stockholm för inspelning av Svamppod. 12:30 drog vi igång och var färdiga klockan 19.30. Förutom ordinarie Svamppod spelade vi in Svamprikets första ”spoilercast”, där vi i lte mer än 3 timmar pratade Bioshock Infinte. Det ska bli jätteintressant att få höra vad ni som lyssnar på oss tyckte? Vi är själva nöjda över utgången, men sen så är vi ganska så egenkära. vi spelade även in det bästa bonusavsnittet hittills. Jag har iallafall aldrig skrattat så mycket i ett bonusavsnitt. Så ni som har tillgång till Svamppods bonusavsnitt har något att se fram emot.

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska  vara kul. Spela på!

En låt som sammanfattar veckan som gått