Quicktitt

Remember Me

Äntligen får Ludde och Tommy bryta tystnaden kring ett spel de fick smaka på för flera veckor sedan. Det blir en lite konstig quicktitt, där en äggklocka dikterar mycket. Sen sitter vi tysta och stirrar på combobyggarskärmen en hel del. Vi kommer visa ungefär 10 minuter från tre av spelets kapitel. Remember Me släpps den sjunde juni, och vi är faktiskt ganska pepp.

Kommentarer

  1. Drazjk skriver:

    Behöver bara påpeka det att Lovecrafts verk är ej copyrightade sedan länge så så länge man använder enbart det som han kom på är det fritt fram. Svårare blir det att försöka använda allt inom mythosen då han var långt ifrån ensam att utveckla den.

  2. Drazjk skriver:

    Uppenbarligen ska man inte trycka allt för snabbt när man tar sig till podcast inlägget för att kommentera på det.

Skriv en kommentar