För fjärde året i rad arrangeras Retrospelsmässan i Göteborg. Vi på Svampriket har alltid haft en varm relation till retrospel, och de gånger vi besökt Retrospelsmässan har vi alltid mötts av värme, kramkalas och en massa kärlek från både besökare och arrangörer. Så självfallet vill vi besöka mässan i år igen. Och givetvis vill vi uppmuntra er att göra detsamma!

Svampriket besökte först mässan under 2011, som resulterade i en liten hyllningsvideo (med en något pluffsigare Anders) som ni kan hitta här. Året efter letade sig Retroresan upp på scenen och livesände från mässan. Du kan fortfarande se strömningen i efterhand via denna länk.

Under årets mässa kommer vi rapportera från golvet, någolunda likt den bevakning vi tidigare haft från t.ex. Gamex. I fokus står våra nya retroriddare och samarbetspartners i Revansch som kommer vara våra utsända reportrar under helgen. Victor och Björn kommer tillsammans med ett produktionsteam från Svampriket producera flertalet med klipp under både fredag, lördag och söndag. Så har ni inte möjlighet att besöka mässan i person (vilket i sig är jävligt synd) så är det på Svampriket som du kommer få den bästa, den mesta och den snabbaste rapporteringen.

Så det bästa du kan göra är förstås att besöka Erikbergshallen på lördag, men kan du inte det bör du häcka på Svampriket under hela helgen. Vi lovar att det kommer vara värt det!

Vill du läsa mer om Retrospelsmässan, alla tävlingar, demorum, utställningar och allt annat du kommer hitta på årets mässa? Besök i så fall Retrospelsmässan.se