Länge var ”GSP VS Silva” varje MMA-fans stora drömfight. Två dominanta mästare som i en ”superfight” gör upp vem som är den bättre. Men sedan Jon Jones äntrade scenen verkar intresset ha skiftat. Jones och Silva är byggda på ett likartat sätt och verkar också båda föredra sitt stående game.

Det skulle sannerligen bli en intressant fight, även om jag personligen gärna ser GSP VS Silva först (där jag också tror att GSP skulle ha en stor chans att besegra Silva). Men samtidigt kan jag inte låta bli att kittlas av tanken på en fight mellan Jones och Silva. Inte minst när man ser sådana fantastiskt snygga ”fejk-promo-trailers” som den här;

För mig innefattar dock den ultimata drömfighten inte Anderson Silva alls. Jag har fortfarande svårt att sätta fingret på vad det är, men jag ogillar Jon Jones ganska mycket. Han har flertalet gånger visat intresse av att byta viktklass upp till tungvikt, och där väntar min absoluta MMA-favorit; Cain Velasquez. Där har vi min drömfight, mest eftersom jag är ganska övertygad om att Cain skulle massakrera Jones. Jag hoppas innerligt att framtiden får utvisa min spekulation.

Hur ser er drömfight ut?