Green Arrow-serien Arrow hade premiär denna vecka. Jag såg första avsnittet under gårdagen och hade ju på förhand deklarerat mina förhoppningar. Tyvärr känner jag att första avsnittet inte alls levde upp till dessa. Det mesta under de 45 minuterna kändes fel, ganska trist och enligt standarnmallen som Smallville så ofta höll sig till inledningsvis.

Dock finns det fortfarande förhoppningar. Jag gillar verkligen att man inte döljer våldet även om inget blod sipprar ut, folk blir skjutna i huvudet och dör. Kors och tvärs. Det fanns också ett par rollprestationer som inte sög åsna, och låter man bara dessa stela b-skådisar bli bekväma i sina kläder kan de nog också växa ut i sina roller.

Jag ger Arrow chansen i några avsnitt till. Jag hoppas verkligen att serien tar sig och blir något att räkna med, för det finns alldeles för få tv-serier på temat.

Vad tyckte ni?