Skitsnacksblogg

Overeem (och The Reem), kom tillbaka!

Alistair Overeem har varit bänkad från oktagonen ett bra tag nu. Vilket är synd, för jag gillar verkligen hans sätt att fightas. Och det är alltid något speciellt när tungviktare går in i ringen. Man kan snacka pound-for-pound hur länge man vill, en tungviktare slår alla ändå.

En annan negativ aspekt i Overeems frånvaro är hans pågående dokumentär som följer honom i hans resa mot UFC-bältet. Och eftersom han inte fightats på ett tag, så har inte heller ett avsnitt dykt upp på ett tag. Och det känns nästan som att jag saknar dokumentären mer än fightern i sig. För den är verkligen superb.

Så jag ser fram emot gigantens återtåg, hoppas och tror att han gör slarsylta av Big Foot och framförallt ser jag fram emot nya avsnittet. Jag sitter på Hype-tåget och vill inte kliva av.

Du hittar hela serien på thereem.com

Uppdatering

Och som ett brev på posten kom sedan en trailer för “The Reem 3.0”. Ni hittar den här 

Kommentarer

  1. Ebriusum aka Ebbeföfaen skriver:

    Vad tror du om hans chanser mot Dos Santos då? För jag gissar, som du, på att The Reem kommer köra över Big Foot för att sedan få en titelshot.

  2. Anders Brunlöf skriver:

    Ebbe: Jag tror det skulle vara en otroligt intressant match. Likaså mot Cain Velasquez, som är min personliga favorit. HW-divisionen är mer intressant nu än någonsin i UFC, good times ahead!

  3. Ebriusum aka Ebbeföfaen skriver:

    Jag hoppas ju på Cain i matchen mot Dos Santos men, av någon anledning, tror jag han kommer få det svårt. Ska dock bli en av de intressantaste galorna på länge, inte bara för att den matchen är intressant utan för att kortet i sin helhet är fantastiskt.

Skriv en kommentar