Alistair Overeem har varit bänkad från oktagonen ett bra tag nu. Vilket är synd, för jag gillar verkligen hans sätt att fightas. Och det är alltid något speciellt när tungviktare går in i ringen. Man kan snacka pound-for-pound hur länge man vill, en tungviktare slår alla ändå.

En annan negativ aspekt i Overeems frånvaro är hans pågående dokumentär som följer honom i hans resa mot UFC-bältet. Och eftersom han inte fightats på ett tag, så har inte heller ett avsnitt dykt upp på ett tag. Och det känns nästan som att jag saknar dokumentären mer än fightern i sig. För den är verkligen superb.

Så jag ser fram emot gigantens återtåg, hoppas och tror att han gör slarsylta av Big Foot och framförallt ser jag fram emot nya avsnittet. Jag sitter på Hype-tåget och vill inte kliva av.

Du hittar hela serien på thereem.com

Uppdatering

Och som ett brev på posten kom sedan en trailer för ”The Reem 3.0”. Ni hittar den här