Som ni säkert märkt så har det varit svårt att hitta tiden till Skitsnack de senaste veckorna. Och så blir det ibland. Rent konkret är detta en One-man-show, även om jag får mycket hjälp från alla möjliga håll. Detta innebär dock att det måste få bli såhär ibland. Och jag hoppas ni vill följa med på resan ändå.

Bland annat så hoppas jag att ni vill hjälpa till med nästa avsnitt. Jag, Samson och Mattias ”Bob” Sörbom ska återigen diskutera film. Denna gång ska vi fokusera på folket som får allt att falla på plats; regissören. Troligen det mest erkända yrket inom filmskapandet får stå i fokus denna gång och vi tre kommer alla lista våra tre personliga favoriter. Och som alltid: vi vill ju också veta vad ni har för favoriter!

Vem gör sig bäst i regissörs-stolen? Vem är överskattad? Vem förtjänar mer förtroende och vem är totalt förbisedd? Det finns många frågor, och vil vill ha svar på samtliga!

Även denna veckas avsnitt kommer bli försenat grundat i omständigheter förklarade här ovan, så ni har hela vägen till söndag kl. 13:00 på er att lämna er kommentar. Gör det. Nu.

”A man sooner or later discovers that he is the master-gardener of his soul, the director of his life” – James Allen