I min ytterst personliga lista skriver jag om händelser eller populärkultur som jag uppfattade som awesome under 2012. Ett inlägg i taget, hela vägen fram till nästa år.

Jag har haft många fina spelupplevelser i co-op. En av de allra bästa var när jag och en vän spelade Borderlands i co-op via splitscreen hemma hos en tredje vän som fick agera navigatör. Eftersom minnet var så varmt så var mina förväntningar på årets uppföljare stora. Och även fast jag aldrig spelade färdigt spelet innan mitt uppehåll så måste jag ändå belysa och hylla Borderlands 2 och den upplevelse jag fick med spelet.

Men de som ska belysas ännu mer för den fina upplevelsen är mina co-op kamrater Mattias, Peter och Tobias. Vår första, och för mig enda spelsession tillsammans klockade in på flera timmar längre än vad vi hade tänkt oss från början. Mycket för att spelet var så bra och roligt, men framförallt för att vi hade det så trevligt tillsammans.