Skitsnacksblogg

Ingen dör så hårt som John McClane

14:e februari är en bra dag. Visste ni det? Det är ju fint att vi visar att vi tycker om varandra och så, men just år 2013 finns det en extra anledning att vara glad att det är den 14:e februari.

Då är det nämligen premiär för Die Hard 5. 

Eller “A Good day to Die Hard”, om man så vill.

Se teaser-trailern här.

Sen kan du peppa tillsammans med världens bästa tribute-video, här nedan;

Kommentarer

  1. Caymot skriver:

    Ajajaj. Det är inte ok att fortsätta banka skiten ur den här döda, zombiefierade och åter dödade hästen. Damn you Hollywood! Att inte McClane fick vila på sina kultstatuslagrar efter Die Hard 2, ni var tvugna att skita ur er Die Hard with a vengeance också. På något sätt hade inte den kommersiella kraften hos McLane totalt förbrukats efter den patetiska soppan och in kom Die Hard 4.0. Den kan jag visserligen inte uttala mig om för var det något som den värdelösa trean lärde mig så var det att vårda minnet av McClane och det bästa sättet att göra det på är att sky eventuella senkomna uppföljate som pesten. Det här är Caymot, live från Nakatomi plaza, och här tänker jag stanna.

  2. Trazh skriver:

    Gött! För att peppa ytterligare så kan Expendables 2 hjälpa till! Han fick större plats i uppföljaren och de träffade rätt i nostalgiådran.

Skriv en kommentar