Skitsnack

S01E01: Prometheus

Premiär för nya Skitsnack! Vi är tillbaka, denna gång i veckoformat och i det första avsnittet för säsongen sönderanalyserar vi äntligen Prometheus, efter ha sett den igen, både en andra och en tredje gång.

Var vi korkade som gick hem med en massa frågetecken i huvudet? Vad handlade egentligen filmen om? Var den bra? Svaren, samt fler frågor får du i programmet.

Utöver det har Anders sprungit till biografen för att se Looper, vilket han också hinner prata lite om i avsnittet. Annars kan du också läsa hans recension, här.

Vi är tillbaka redan nästa söndag. Då är ämnet MMA.

S01E01: Prometheus

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Bra avsnitt, kul att höra era tankar kring Prometheus! Men om det var ~30 minuter länge så hade inte jag blivit ledsen 🙂

 2. anna.p.anna skriver:

  måste säga att jag gillar anders och samson i koncentrerad form, som en buljongtärning. samtidigt, vad de än hittar på så är jag alltid den gladaste och tjockaste ungen i godisaffären.
  men hur i hela helvete kan “batman forever” FORTFARANDE ligga så högt upp på deras flickcharts?! sidan måste vara trasig, trasig säger jag!

 3. Han där från Åland skriver:

  Trevligt, trevligt (:

 4. steamroller skriver:

  Det händer så mycket att man knappt hinner med att lyssna och läsa allt på svampriket men det är väldigt kul ! riktigt härligt att skitsnack kommer varje vecka 🙂 bra avsnitt

 5. Axel Olsson skriver:

  Hej!

  Härligt med nya initiativ som försöker sig på nördigheter som det här.

  Dock skulle jag vilja tipsa om att lägga ner lite mer tid på ljudet. Det viktigaste är trots allt kvalitén på ljudet i en podcast – det är ju bara era röster vi hör, eller hur?

  Stay awesome.

 6. Axel Olsson skriver:

  Vidare, att kunna kommentera utan att sidan laddas om när man lyssnar på podcasten hade varit fint, samt att man kanske kunde redigera sina gamla kommentarer?

  Tack igen!

 7. Axel Olsson skriver:

  Spammar lite här nu men kommer på en grej till, jag kan inte spola i podcasten från webbläsaren!

 8. Henrik Alriksson skriver:

  Hejsan, tänkte bara flika in med en sak som kanske gör (utan att ha sett den) prometheus micro mindre irreterande att jag hörde om två tjejer som sprang från ett rullande skepp och inte åt sidan så tänkte jag lite på att jag har hört att amatör skogshuggare vanligaste fel när dom skadar sig/dör är att dom försöker springa från ett fallande träd istället för att kolla hur den faller och bara kliva åt sidan, instiinkten tar över kroppen och får en att fly utan att tänka Väldigt mycket bokstäver för en så liten poäng men den kanske hjälper någon.
  Och jag giller verkligen den här lite kortare varianten av skotsnack om man ni får den en gång i veckan istället, med förhoppning om att något avsnitt då och då spårar ut till något längre 😉

Skriv en kommentar