Skitsnack

S02E09: McKorv 2

Korven är tillbaka! Tillsammans pratar vi om allt mellan himmel, jord, universum och hur mycket en Piggelin egentligen kostade när vi var små. Vi har alla med oss saker att diskutera, och väver också in era diskussionsämnen, samt spelar lite musik från Wintergatan. Mycket nöje!

Låtar utan anledning:

S02E09: McKorv 2

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Kom igen nu gott folk, börjar kommentera så vi får det magiska avsnitt som det pratas om. Ett fylleavsnitt med sång, spelturnering och en pjäs! 🙂

  Annars var det ett bra avsnitt som vanligt, kul att höra Korven igen. Keep it up…

 2. ReDead skriver:

  Eftersom jag aldrig sett Robocop eller Game of Thrones så sparade jag de avsnitten till senare, och när jag såg att Korven gästade igen beslöt jag mig för att tillfälligt hoppa över bokavsnittet, så är väl inte riktigt ikapp i avsnitten igen egentligen, men typ i alla fall. 😛

  Riktigt bra avsnitt, älskar diskussionerna som blir när Korven är med, det känns på något sätt som att han har en så härlig ärlighet som smittar över till dem han pratar med, och så blir det bara jättemysigt att lyssna på. 🙂

  På tal om alkohol så blev jag berusad för första gången i mitt liv bara i fredags (går i trean på gymnasiet, så jag har hållit mig ganska länge). Det var intressant, men samtidigt känner jag igen mig i det Korven beskrev. Jag har alltid tänkt mig att när jag väl provar på alkohol så kommer jag att fastna i det, och det är något jag verkligen inte vill varken för min kropps eller min ekonomis skull. Nu vet jag vad det är för någonting, och det kommer att vara betydligt svårare att hålla sig ifrån det nu känner jag.

  I alla fall, hoppas att det blir hundra stycken som kommenterar så att det där superavsnittet blir av!

 3. Bob skriver:

  Kommentar!

  (97 kvar!)

 4. Azzar Astronaut skriver:

  Mycket bra avsnitt har hunnit lyssna på det två gånger och man kan ju inte mycket mer än älska Korven.

 5. Ruben skriver:

  I ren protest mot det komplett dåraktiga projektförslaget att trion ska göra en alkoholdränkt inspelning tillsammans så måste jag lämna en kommentar. Spola podcastkröken, grabbs.

  (Förresten, jättekul att först höra Anders B nämna att det är en oföränderlig del av svensk kultur att dricka alkohol, för att senare höra honom gå emot kravet att Varje Svensk Ska Dricka Öl, Annars Räknas Man Inte. Anders, du förstår väl att du blir av med ditt svenska medborgarskap om du inte dricker öl regelbundet? Det är ju en del av den sfevenskha khultuuren, och om du förkastar den så är du inte svensk. Ergo, du mister medborgskapet när du går emot öldrickandet. Kapisch?).

 6. Härligt med lite McKorv!
  Kommenterar här och inte på twitter endast för jag vill höra:
  [X] Fylleavsnitt
  [X] Sång
  [X] Spelturnering
  [X] Pjäs

  6/100.. nästan där ju!

 7. Kommentar!

  Fylleavsnitt, MED PUBLIK?

 8. treqie skriver:

  Det är bra att man hittar en bundsförvant här hos Anders, med att inte gilla öl, och dessutom vara norrlänning. Förut hade jag ett par tre stycken kompisar som heller inte drack öl, men som nu antingen flyttat eller börjat dricka det. Vi är som gjorda för att vara bästa vänner.

 9. treqie skriver:

  Angående att brunlöva, så har jag faktiskt aldrig hört en tydlig definition av det förrän nu. Jag antog först att det kom från Super Mario bros 3 när man tagit lövet, och i hopp om att kunna fylla raden där nere för att flyga, kutar man arslet av sig. 😛

 10. Skuldvärjan skriver:

  Nu är det här väl inte en papperslista skriven med varken blyerts eller bläck men jag drar gärna mitt strå till stacken och bidrar till ett potentiellt fylleavsnitt med tillhörande radiopjäs.

  På tal om att dra sitt strå till stacken så kommer jag att tänka på den gamla fina visan “Balladen om den kaxiga myran” och kan inte motstå att dra paralleller mellan den lilla myran och herr Brunlöf som båda tycks slå sig för bröstet och få för sig att de är älgar efter en liten mängd alkohol. Kan då jag tänker efter även känna igen mig själv i detta så vi är nog lika goda kålsupare på den punkten.

 11. Tompacc skriver:

  Komigen sup brunlöf under bordet! 😀

 12. John Andersson(Måste komma på något b skriver:

  Fyllepod?

  Varför inte.

  Korven är KLASS!

 13. Simbo skriver:

  Grymt avsnitt, jätte kul att lyssna från min truck, och gör pjäsen och fylleavsnitt 🙂

 14. Rickard skriver:

  Grymt att rymd-specialen är på g! Och fyllepod? Ja tack! 🙂

 15. SpeLinnea skriver:

  Det var ett trevligt avsnitt!
  Hur såg ni på kompisar under tonåren som INTE ville dricka alkohol? Jag är inte säker på om ni tog upp det.

  Minns ni godiset bonbons? Kloakslam, häströv allt fan de hette. Nån hade nån sexuell råttjej(?) eller nåt på omslaget. Alldeles för tuffa grejer för min lilla hjärna.

  http://multimedia.ekstrabladet.dk/eb/archive/00341/Bon-Bon_341339d.jpg

 16. Kletet skriver:

  Åh! Korven är så himla go & festlig. Förvånansvärt smart och genomtänkt dessutom!

  Ett avsnitt i alkoholens tecken skulle kunna komma att bli världens åttonde underverk. Let’s do it! 🙂

 17. Per76 skriver:

  Jag vill ha korvfest!!! 🙂

 18. jojolea skriver:

  McKorv till folket!

 19. Tobias skriver:

  Fyllepod, ja tack!

 20. Daniel skriver:

  Snälla, gör en fyllepod med Korven.

 21. Kalaslab skriver:

  ååh bonbons <3

 22. Joel skriver:

  Fyllepodd är ju bara ett måste! mckorv är förövrigt nästan bäst i hela världen.

Skriv en kommentar