Skitsnack

Skitsnack juni/juli 2011

När vi missat en hel månad Skitsnack blir slutresultatet ett nästan 4 timmar långt avsnitt om allt och ingenting. Vi pratar sommarlov, semester och rackartyg, förundras över Facebook och japaner. Vi fortsätter sedan lista filmer via Flickcharts, i en mindre evighet.

Vi är tillbaka i slutet av augusti med ett avsnitt med musik-tema.

Länkar

Skitsnack Juni/Juli 2011

 

Kommentarer

 1. Ivan "Svetnokov" Komsic skriver:

  JAAY! Blir till att lyssna på vägen upp till Gbg imon! Alltid trevligt med långa avsnitt 🙂

 2. Robert skriver:

  Jag gillar era podcasts, men går de inte att ladda ned någonstans utöver itunes? Skulle vara smidigt att ha de nedladdade många gånger, även om filerna är stora.

 3. ReDead skriver:

  Underbart avsnitt! 😀

 4. Samson Wiklund skriver:

  @Robert: Varje avsnitt går att ladda ned här från siten, annars kan du använda RSS-adressen (den orangea symbolen till höger länkar dit, http://feeds.feedburner.com/retroresan )

 5. Robert skriver:

  Det missade jag. Provade aldrig trycka på filen. :p Nu ska städas, tvättas och packas tillsammans med en massa skitsnack i lurarna. Tack!

 6. Sundance Kid skriver:

  Ni ska vara glada att jag inte var närvarande, när ni totalt dissade Apocalypse Now och valde en rutten hipster film istället. Som sagt, min reaktion var ungefär som Anders reaktion när Samson dissade Gladiator… När någon dissar något man älskar, så gör det ont i ens hjärta.

  Men jag gillar er ändå… trots allt =)

 7. Shotgun Facelift skriver:

  Jag är mycket intresserad av en A&S-filmpodcast!

 8. careface skriver:

  Anders ljuger, han har inte alls sett “The Green Mile”.
  Har ens du det Samson?
  Jag såg nämligen den i förrgår (Komiskt nog följdes den upp av Aladdin) och igår lyssnade jag på Majs skitsnack och märkte till min stora förvåning att dessa ställdes head to head, jag tänkte som förmodligen alla andra som sett Den Gröna Milen, “Nobrainer”, “Största nobrainern hittills”, SÅ VÄLJER NI ALADDIN?! VAFAN?!
  Och att Gladiator skulle vara bättre är ett ganska gigantiskt hån Anders, se om den för guds skull. Visst är väl Gladiator en okej rulle, men vafan, Den Gröna Milen är bland det bästa som gjorts.. Jösses, läs gärna boken också, lär inte göra någon besviken.
  Så, nu har jag för första gången hatat lite på Retroresan, men för att vara ärlig så sjönk ni från gudar till halvgudar i mina ögon när ni vägrade ta av er retroglasögonen när Den Gröna Milen ställdes emot Aladdin. Jag lyckas och jag är ändå totalt uppväxt med Aladdin, den rullades flera gånger i veckan under min barndom tillsammans med Skönheten och Odjuret.
  Kram

 9. Samson skriver:

  @Careface: Vilken tur att du kan berätta för oss när vi tycker fel.

 10. Careface skriver:

  Ellerhur? Det kan vara min bästa egenskap. 😉

 11. Shotgun Facelift skriver:

  Aladdin går lätt före Green Mile!
  Jag vill gärna ha en S&A-filmpodcast och har även en liten idé :)!
  Jag tycker att ni i denna nya filmpodcast ska snacka film i varannat avsnitt, och i varannat ser ni på en film och livekommenterar. Så kan man hänga med och titta tillsammans med er och lyssna på erat skitsnack medans. PÅ? Jag är PÅ.

 12. Mikaela skriver:

  Grymt bra avsnitt, lyssnade på en mini-road trip i Sverigt och hade jättekul.

  Men, något som ändå störde mig lite var att ni var jättebra att namedroppa andra filmer som många av de manliga skådisarna varit med i, och hyllade dem ofta rätt rejält… men de kvinnliga då? Vet att ni nämnde Kate Winslet och Uma Thurman, men det var en enorm skillnad på hur ni pratade om dem. 🙁

 13. Samson Wiklund skriver:

  @Mikaela: Just Winslet och Thurman är inga av mina favoriter och dörfär sviker minnet.

  Vänta bara tills vi når Shohreh Aghdashloo, Ellen Burstyn eller någon andra jag kan lite mer om. Då kommer jag namedroppa så det stänker om det =)

  …men du har rätt i att vi båda har ett ganska snävt kunskapsområde när det gäller kvinnliga skådisar.

 14. Han där från Åland skriver:

  Ge oss en filmpodcast, skulle bli vackert!

  Underbart avsnitt för övrigt (:

 15. Mats "El_Kebabo" Holmkvist skriver:

  riktigt bra avsnitt som vanligt ser väldigt gärna att ni startar upp en filmpodcast allt ni gör blir ju till guld…

  Ska ni fortsätta med flickchartandet i den isf för jag tycker att det är väldigt kul och intressant att lyssna på.

 16. Pappa Piraten skriver:

  Tjena Anders & Samson!

  Jag är en helt ny resenär som under jobbets åtta timmar lyssnar igenom med brännande öron era avsnitt och jag måste säga att ni är riktigt sköna att lyssna på.
  Gillade speciellt SOTN-avsnittet (jäkligt tidigt i podcasten) då jag verkligen älskar detta lir, samt Anders sagostunder. Keep up the good work and DAMN THE MAN!
  P.S Varför inte lira igenom Mischief Makers till N64? D.S

Skriv en kommentar