I vårt första framträdande i pod-etern sedan Retroresans avslutning pratar vi om tiden som varit sedan den stora finalen. Anders introducerar också en ny typ av musikpaus i ”Anders låt utan anledning”, innan vi dyker in på huvudtemat för månaden vilket kretsar kring den mörke riddarens senaste bioäventyr. Både Malin Söderberg och Ludde Lundblad ansluter sig för den diskussionen, även om vissa bidrar mer än andra. Avslutningsvis så går vi också igenom 50 nya val i vår flickchartlista.

Vi vill också skicka en passning ut till er lyssnare. Vi har många idéer och tankar kring podcasten Skitsnack, och vi vill gärna höra vad ni tycker också. Är formatet bra som det är? Saknar ni något eller blir det för mycket av något? Lämna era åsikter bland kommentarerna.

Anders låt utan anledning:

Länkar: