Skitsnack

Augusti 2012

Vi gör skäl för vårt namn och inleder månadens avsnitt med över en timmes snack om precis allt och ingenting, innan vi hoppar till huvudsegmentet för månaden. Där har vi valt att lista våra favoriter bland fiktiva artister eller band, som ni givetvis också får höra musiken från.

Utöver det erbjuds dessutom ett 50-tal nya flickchart-val som leder till ganska utförande diskussioner. Alltsammans checkar in på strax under fem timmar, så vi hoppas att det var värt all väntan.

I slutet av avsnittet får ni också lite nyheter om denna podcast. Mer information kommer också att följa på sajten inom kort.

Anders låt utan anledning:

Länkar:

Kommentarer

 1. Han där från Åland skriver:

  “Alltsammans checkar in på strax under fem timmar, så vi hoppas att det var värt all väntan.”

  You betcha 😉

 2. ReDead skriver:

  Nice, ska bli trevligt att ha er i öronen igen ett tag! 🙂

 3. Bob at PxK skriver:

  Suveränt avsnitt! Enda nackdelen med ett 5 timmar långt avsnitt är att man glömmer av vad man tänkte kommentera 🙂

  På tal om fiktiva band, måste slå ett slag för den suveräna rockmusikalen Phantom In Paradise regisserad av självaste Brian De Palma i tidig ålder.
  Filmen är en blandning av Fantomen på Operan och Faust, fast det utspelar sig en en rockklubb som styrs av den diaboliska Swan.
  Riktigt bra musiknummer som gör pastisch av både Beach Boys och 70-talets skräckrock.
  Detta nummer är ett av de bästa:

  http://youtu.be/j1PvQ8py9Bc

 4. Ruben skriver:

  Anders och Samson snackar skit igen. Allting står väl till med världen.

  Tack och lov hade jag inget vettigt för mig idag, för de där nära 5 timmarna gick ruskigt fort.

  Specialavsnitt om Doctor Who kan bara besvaras med ett rungande JAAAA!

  Ni behöver verkligen justera er Flickchartslista. Batman Forever på 3:e plats är inte försvarbart.

  Angående det nya formatet: Vet faktiskt inte om jag ska jubla, även fast jag borde. Har nämligen blivit skrämd av möjligheten att ni kan tröttna fortare på Skitsnack om ni släpper avsnitten i tätare följd (även om ni roterar deltagare). Vore tråkigt om det tillslut blev en börda snarare än något avspänt och kravlöst. Nå, oroar mig antagligen i onödan. En blogg låter hursomhelst kul.
  Vi får väl höra vad som händer.

 5. Azzar Astronaut skriver:

  Härligt med ett nytt skitsnack-avsnitt. Jag skulle säga att den här Säsongen av Doctor Who har börjat bättre än förra dels gillar jag inte Smith som Doctorn men har accepterat det nu men håller med dig om Amy. Om jag får önska som nästa Doctor så får det gärna bli David Tennant igen men blir det nog troligtvis inte 😛 men de får gärna anlita Benedict Cumberbatch.

 6. Han där från Åland skriver:

  God morgon!

  http://www.imdb.com/title/tt1263670
  Bästa fiktiva artisten; Jeff Bridges som Bad Blake!

  Sen så måste jag rätta Samson för samma sak som jag gjorde i april. Crouching Tiger, Hidden Dragon förlorade inte mot A Beautiful Mind, utan mot Gladiator (vilket är ännu roligare för Anders kanske).

  Ha det fint (:

 7. Azzar Astronaut skriver:

  Oja Jeff Bridges som Bad Blake är helt underbart.

 8. goteki skriver:

  Ratatat funkar bra som bakgrundsmusik =)

 9. Mayhemic skriver:

  Tackar för ett eminent avnitt, mycket lärorikt…. framförallt delen om Peacock shrimpen (lätt nytt på topp 5 över djur), samt alla ljuva musikstunder. 😉

  Är också ett stort fan av Christopher Guest och visst hade Anders rätt gällande folkmusiken, då “A mighty wind” är från 2003.

  Må väl gubbar!

 10. anna.p.anna skriver:

  anna backtrackar, och satt bara och väntade på strange fruit… också kom den! åh, ni är i sanning ena hyvens prickar, så jävla mysig film!

Skriv en kommentar