Skitsnack

S01E10: Julklappslistan

Snön har kommit och julen är snart här. Så i säsongens näst sista avsnitt pratar Anders och Samson om vad de önskar sig till jul. Utöver det blir det en hel del annat snack också – Flickcharts, Marilyn Manson, My Chemical Romance och givetvis Nicolas Cage. I nästa veckas säsongsfinal pratar vi om The Hobbit.

Lämna gärna kommentarer om hur ni gillar Skitsnacks nya säsong. För enda gången under denna säsong kommer nästa avsnittet innehålla en postsäck. Så lämna en kommentar – eller var en tråkfjärt.

Samsons(?) låt utan anledning

S01E10: Julklappslistan

Kommentarer

 1. Mulker skriver:

  Riktigt bra avsnitt. Nu ska man bara kolla igenom alla filmer i flickchart-listan!

 2. Han där från Åland skriver:

  Underbart avsnitt!

  Här är de första sakerna jag kommer att tänka på ang. nya Skitsnack;

  + Det kommer ett nytt avsnitt varje vecka.
  + Flickchart – Ge mig mera! (:
  – Att Samson inte är med i alla avsnitt.

 3. Förstår nu varför Trent Reznor håller Gary Numan som en stor förebild (något jag inte förstod tidigare när jag enbart hade hört Cars) Ett mörkt, dystopiskt sound som Trent har förfinat och förnyat. Tack för ett superbt låttips, Samson!

  Jag gillar nya Skitsnack bättre än tidigare “säsonger”.
  Mycket på grund av den sköna blandningen mellan olika gäster, temaavsnitt och “snacka-skit-helt-random-avsnitt”, olika kulturella yttringar och annat smått och gott.
  En mer uppblandad säsong än tidigare helt enkelt, men ändå med viktiga beståndsdelar ständigt närvarande, som flickchart och Anders+Samson.

  Ser framemot nästa säsong!

 4. Samson Wiklund skriver:

  @bob: Ska man va petnoga så råkade Anders ta en remix av låten som skulle spelas. Originalversionen hittar du här:
  http://open.spotify.com/track/7x5HBwqCGrQj3dkwD6Fbj5

  En söt coverversion av Marilyn Manson jag rekommenderar hittar du här:
  http://open.spotify.com/track/3oXkAea0oRcZMNVGA2CyJZ

 5. Ruben skriver:

  Den nya säsongen har bjudit på mer toppar och dalar än tidigare avsnitt, eftersom temaavsnitten står och faller med vilket ämne som behandlas. Gäster är dock alltid kul (p.g.a. olika personligheter/ kunskaper och hur de påverkar dynamiken mellan alla deltagare). Bäst blir det ändå när originalduon pratar om allt och ingenting.

  Oavsett hur ni gör så kan ni bara göra fel på ett sätt: Genom att sluta spela in ert prat.

  (Förresten, stort plus att Nicolas Cage har förpassats till att bara nämnas i förbigående nu. Har tack vare Skitsnack fått veta tillräckligt om den mannen får att det ska räcka till flertalet livstider).

 6. Michel skriver:

  Kan någon förklara den här Nicolas Cage fetishen? 🙂

 7. En spelrelaterad svamp skriver:

  Jag tycker ni hittat helt rätt med det nya formatet av skitsnack. Man får hoppa över en del avsnitt pga bristande intresse för ämnet, men det är ett litet pris att betala med tanke på den stora variationen. Kör på bara.

 8. @Samson: Ach so. Men originalet äger ändå lite svärta som jag tycker mig känna att Trent har inspirerats av. Av de tre versionerna jag hört nu, så gillade jag nog ändå remixen i avsnittet bäst, namn/länk på den?

  Och synd att boken aldrig blev av! Hade gärna läst, än hellre sett en filmatisering av den, gärna på slutet av 70-talet med lite exploitation-vibbar å Numans soundtrack till filmen. Mumma.

 9. Skuldvärjan skriver:

  Gillar verkligen att ha ett skitsnack-avsnitt att lyssna på varje vecka. Riktigt hög kvalitet overall. Jag gillade inte UFC eller Coheed avsnitten men man kan inte tycka om allt i hela världen. McKorv förra veckan var verkligen toppen, aldrig känt att jag hållt med en människa som jag aldrig träffat så mycket. Avsnittet när Bob fick vara med och snacka film var också riktigt bra, ha gärna med honom igen.

 10. Tobias skriver:

  Jag bara måste fixa Samsons Coheed-imitation som ny sms-signal! :0

 11. Speaking of Hobbit, Infomercial från Air New Zeeland:
  http://youtu.be/cBlRbrB_Gnc

 12. Ivan skriver:

  Bra säsong! Bra upplägg! Inga klagomål. Tråkigt nog får jag vänta med sista avsnittet om ni inte skriver in mellan villka minuter (timmar?) ni pratar om The Hobbit.

  Forsätt så här nästa säsong med som blir jag superglad!

  Kramkalas!

 13. Trazh skriver:

  Har gillat Skitsnack från start, men efter Retroresan las ner så tappade jag suget på podcastlyssnandet. Det efterlämnandes en tomhet. Men i och med detta säsongsformatet har ni börjat fylla tomrummet igen (och jag har lyssnat ikapp det jag missat)

  Det är SKITbra. Gillar särskilt när ni klipper in ett ljud eller liknande som en pausning mellan snacken (som i Star Wars-avsnittet), blir skönare att lyssna på då.
  Tack för att ni hörs i mina öron igen en gång i veckan. Ser fram emot nästa säsong.
  Ha en riktigt jävla god jul och ett gott nytt år!

  Skitstor kram!

 14. kalle steamroller skriver:

  Jag har lyssnat på varje avsnitt den här säsongen och jag har tyckt om det alla gånger för även om jag inte är så intresserad av ämnen som tas upp så är det härligt att bara lyssna. När inte samson har varit med har det alltid varit glada och goa gubbar som snackat och det är härligt att lyssna på. Det är alltid på topp när Samson men annars har mina favoritavsnitt varit med korven och UFC-specialen. Jag kommer nog dra igenom hela säsongen under julledigheten som bakgrundssysselsättning när man spelar lite kanske. Jag har börjat tröttna lite på flickcharten och det känns inte som höjdpunkten i avsnitten längre. Mer inget särskilt skitsnack för då är det som att sitta och lyssna på två av ens polare som sitter och snackar och man bara lyssnar och så..

  Kramkalas! Kul att ni fortsätter snacka även om det bara är skitsnack

 15. Björn skriver:

  Men tusan vad bra Down in the park är! Tack så mycket. Hittade även en manson och foo fighterscover på låten.

  Detta är därför jag älskar era podar! Utan er hade jag varken spelat symphony of the night eller sett om blade runner.

  Tack för att ni ger mig alla dessa upplevelser!!

Skriv en kommentar