Skitsnack

E3-special

När Anders & Samson försöker hinna ikapp i Skitsnack-resan(?) plockar de in hjälp från resten av Svampriket. Bakfylledimman ligger tät när en efter en av era älskade svampar masar sig online för att prata om den gångna E3-veckan. Visste ni förresten att Ludde fanns där på plats?

Vi kommer utöver detta släppa ett mer regelrätt Skitsnack inom kort också, vi har sparat på skitsnacket alldeles för länge.

Skitsnack: E3-Special

Kommentarer

 1. Tyckte ni kvinnan från Ubisoft-konferensen var rolig??
  “Girl-wood” ? Njaaa…
  Inte särskilt trovärdig heller, har svårt att tro hon är gamer överhuvudtaget, förutom lite Wii-viftande och Just Dance.

  Hon spelar ju Joey´s smarta flickvän i Vänner i några avsnitt förresten.

 2. Trazh skriver:

  Nya podcasten Bakissnack eller Dagen efter? Väldigt roligt var det när ni och Mr Troll droppade in titt som tätt och Ludde lät liiiite annorlunda ja. 😉
  Tack för skratten! 😀

 3. SonKite skriver:

  Det här var roligt att lyssna på. Jag skulle tycka det var mycket underhållande om ni alla samsades i samma podcast på regelbunden basis. Ni har alla så olika spelsmak, och hur ni gnabbades om era favorit tillhörigheter det gjorde det ännu mer intressant på sitt sätt. Det verkligen märkes när en person fick försvara sin tillverkare eller spel. Fast ni var ju trötta allihop så det inverkade väl en del. En bakfull och jettlaggad Ludde låter lite som Televinken. ^_^

 4. Samson skriver:

  @Bob: i förhållande till ALLA ANDRA konferenciererna var hon rolig. Hon var den enda som inte var pinsam. Lite som Ubisofts event i jämförelse med alla andra. Inte bra men minst dålig.

 5. Han där från Åland skriver:

  Tjo, skulle ni fortsätta med Skitsnack fast ni slutade med Retroresan?

 6. Anders Brunlöf skriver:

  Åland: Det ska vi. Vågar inte ge ett färdigt datum när vi återvänder, men det ska inte dröja allt för länge.

 7. Han där från Åland skriver:

  Anders: Låter fint (:

 8. SirSmeghead skriver:

  Lyssnade precis igenom detta avsnitt, blev lite småputt på att ni inte pratade om ZombiU något trots att det nämndes flera gånger (en av era gäster sade t.om. att nu måste vi prata om ZombiU, medans Anders bara fortsatte snacka om annat och inget mer sades om spelet).
  Annars riktigt kul att få höra flera gäster i samma avsnitt istället för som mest bara en enda.

Skriv en kommentar