Skitsnack

S02E12: Guilty Pleasures

Skäms du för dina intressen? Kanske inte nu längre, men nog har du någon gång gjort det. I veckans avsnitt diskuterar Anders och Samson fenomenet “Guilty Pleasure” – ett nöje som man tycker om, men samtidigt skäms lite över. Vi går igenom lyssnarnas syn på det hela, spelar musik som vi skäms över att tycka om och svävar givetvis ut så det rinner över flera gånger. Mycket nöje!

Musik

S02E12: Guilty Pleasures

Kommentarer

 1. Dempe skriver:

  Jag missade att skriva in för att komma med till avsnittet men tänkte jag kunde dela med mig. Har funderat endel på det här och kommit fram till att K-pop är ett av mina. Har mina dagar så jag kör band som GirlsGeneration, AKB48 och dylika. Tror det härstammar ifrån när jag var riktigt inne i Starcraft. Är ganska långt ifrån vad jag lyssnar på annars vilket mest består av Punk i olika former och HipHop. Oftast de tyngre varianterna.

  Något mer som ligger där är Beauty gurus på youtube. De rekommenderar smink och har how-to’s mest vilket inte är någon användbar information för mig alls men tror det ligger kvar efter jag enbart haft förhållanden med stylister, så kanske är en trygghet?

 2. Ruben skriver:

  Såhär ska skit snackas: Ostrukturerat och med fler sidospår än vad någon orkar hålla räkningen på.

  Måste även (sen som jag är) passa på att tacka Samson för att han uppmärksammade Wintergatan för ett par avsnitt sedan. Det var väl investerade pengar att gå på en av deras två Umeå-framträdanden i början av maj. Musik att bli djupt förälskad i.

 3. En kille skriver:

  Olyckligtvis så missade jag att skriva mina guilty pleasures men jag tänker skriva dom ändå.

  Jag har nyligen spelat och klarat Dragon Age: Origins (skit bra spel) och då fastnade jag för en speciell karaktär nämligen Morrigan. Inte nog med att jag började gilla henne utan jag blev lite kär i henne och det slutade med att jag blev förälskad i en kvinna som består av en massa jävla pixlar. Jag har också en annan guilty pleasure som är en låt jag i smyg gillar. Jag vet inte om ni har hört vad vocaloids är men jag gillar verkligen låten Migikata no Chou (butterfly on your right shoulder) av två vocaloids (googla det om ni inte vet vad det är) vid namn kagamine rin och kagamine len.
  Så då har jag också avslöjat mina guilty pleasures.

 4. Alexander skriver:

  denna låt beskriver mina känslor för pokemon och kanske kan få er att förstå.

Skriv en kommentar