Skitsnack

S01E08: Inget särskilt 2

I veckans avsnitt struntar vi i ämnen och teman, istället så fokuserar vi på att snacka skit med varandra igen. Det blir prat om födelsedagsfester, Netflix-supporten, Argo och Limp Bizkit. Anders hinner spela en låt utan anledning och sen fortsätter vi också ranka film igen.

Anders låt utan anledning

S01E08: Inget särskilt 2

Kommentarer

 1. Kioskvältaren skriver:

  Tjoho vad gött med ett nytt avsnitt. Ska bli kul att lyssna på.
  Egentligen tycker jag nog att fler avsnitt ska vara temalösa. De lever liksom mer upp till namnet då att vara skitsnack än när ni i förväg bestämmer er för vad ni ska snacka om.

  De andra avsnitten är bra också, men ibland så gillar man inte alltid ämnet, men med dessa typer av avsnitt så finns det med lite allt möjligt och då är det ju större chans att man gillar ämnet ni pratar om.

 2. Han där från Åland skriver:

  Och ni räddar mig från ännu en tråkig söndag (:

 3. Quid skriver:

  Jag tycker helt klart Korven ska vara gäst! 🙂

 4. Ruben skriver:

  Måste instämma med Kioskvältaren angående det oplanerade snacket. Det här kändes mer hemma än vad den nya säsongen har bjudit på hittills.

  Filosofiskt babbel med en korv nästa gång? Tja, varför inte. Ge Korven en chans att visa vad han går för, det kan säkert bli kul.

 5. kalle steamroller skriver:

  Jag tycker som anders att dexter och säsongen med trinity killern är riktigt bra, till och med min favorit även om doakes är sjukt bra i andra säsongen. Northern lights va så bra och jag vill bara ha mer kate boy 🙂 härligt avsnitt !

Skriv en kommentar