Skitsnack

Skitsnack december 2010

Decemeber och året lider mot sitt slut, således bjuder vi nu på en slags årskrönika. Vi diskuterar musiken, filmerna, tv-serierna och spelen 2010. Självklart tangerar vi en viss urusel skådis på vägen också.

Skitsnack december 2010

Kommentarer

 1. Shotgun Facelift skriver:

  Ännu en grovarbetare här, nämligen en ställningsbyggare i Stockholm som går hela arbetsdagarna med er i mina öron. Ni är helt ridikulöst bra, upptäckte podcasten för någon månad sedan och har blivit eld och lågor över er två! Underbart med två av mina absoluta favoritsoundtracks i bakgrunden i detta avsnitt också, Super Meat Boy och Castle Crashers!

  Jag vill nå ut med att säga en sak om den som dissade dig Samson och tyckte att du gick för långt med “berättelsen om Samson och Cidern” – jag håller verkligen inte med honom/henne! Skrattade så jävla mycket när jag hörde det så att mina kollegor undrade vad som försiggick. Jag kopplade då in min fm-sändare i firmabilen och spelade upp historien för dem och alla skrattade lika mycket och sa saker i stil med “han är ju för fan helt sjuk?!”. LOL. Jag håller med om att det var sjukt men också om att det var jävligt hårt gjort och dessutom enormt roligt. Vilket minne!

  Sluta absolut inte upp med att berätta sådana sjuka saker. Eller snarare, jag tycker inte att ni ska lägga band på er själva för att vissa lyssnare vill ha en viss nivå av politisk korrekthet. Själv tycker jag att retroresan är så skön just för att ni verkar ha schysst moral och sunda åsikter, men ibland spårar ur lite. Inget kan vara FÖR konstigt, snuskigt, sjukt eller outofline imo (Suga en kokuk? HAHA!).

  Ha ett fett bra 2011, och fortsätt vara lika jävla bra då med! 😀

 2. Tarmstorm skriver:

  Jag drar mig till minnes att ni i något avsnitt sa att ni inte ville se Nicholas Cage som batman.
  Ha ett trevligt 2011 och bli inte överkörd av en full tant i en gräsklippare.

 3. Lephyrius skriver:

  Åhh! Vad tråkigt nyårslöfte Samson har!

  Julian Assange och Wikileaks är en av det mest spännande som har hänt i 2010.

  Jag kan inte inte hålla med om att vem som helst kan bli hollywood skådespelare.

  Jag tycker det var idiotiskt gjort(det Samson gjorde i historien) men det är som man brukar säga skadeglädje är den enda sanna glädjen. Så jag garvade. Jag tycker att man får göra vad man än känner för bara man inte skadar någon annan eller tar något ifrån någon annan. Så det var helt rätt vi skall hålla Sverige fritt ifrån homofobi!

  Precis gränsen har utvidgats enormt sedan starten vilket är helt fantastiskt. Jag gillar det fast man kan förstå varför det finns folk som inte gillar det. Hur kan ni spåra ur i skitsnacks avsnittet? Det är här ni skall verkligen ta ut svängarna.(även fast förra var enormt utspårat)

  Jag vill tacka for tipset av “The Naked and the famous”.

  Läder är ju hett.. Det vore coolare om det vore gummi. Åtminstone så ser det ut som gummi och plast i både filmerna och spelen. Så det borde vara läder och plast är hett. Oj! Piskor, gummi, läder och plast kanske t.o.m. nitar. Vad är det här för fetisch galore?
  Kanske Batman är en fetisch nörd? En ulv i fårakläder?

  Harry Potter är typ en av de få böcker jag har läst som har varit skönlitterära resten har varit mestadels kurslitteratur förutom 1984.

  Halo har jag alltid tyckt varit spännande vem vill inte ha en sådan cool dräkt. Tyvärr så spelade jag bara 1:an eftersom jag aldrig ägt en XBOX eller 360.

  Heavy Rain är ett spel som är en upplevelse det är enormt intressant. Jag skulle vilja se mer crossover spel kanske med peka klicka äventyr eller t.o.m. RPG. Problemet är spelbranschen är en så jävligt konservativ bransch. Så det skulle inte finnas någon ekonomi i det hela och därför tror jag inte att det kommer att komma en riktig utveckling av konceptet.

  Intressant avsnitt utan kommentarer..

 4. Anton skriver:

  Nu är ni ju till viss del helt ute och cycklar med Loise Lane. Hon är inte ett safebett som bara vill gifta sig och ha mysiga hemma kvällar. kolla in tex henne i Superman Returns där hon är allt annat än en hemmafru. Kolla på Superman II då hon tex klänger på Eifeltornet och grejer för att få ett bra skoop. Hon är en yrkesjournalist och rätt så vild av sig. hon är inte störd. Men hon är inte den tjej som är enkel att ha med att göra.

  Sen håller jag med om att Superman filmerna med Reeves är Louise Lane lite för rökig och hesig. Annars har vi rätt snygga Louise Lanes!

 5. Johannes skriver:

  Det verkar som Samson helt gett upp på herr Cage meeen en sista rekommendation är “Leaving Las Vegas/Farväl Las Vegas” (inte att förväxlas med “Smekmånad i Las Vegas”).

  Leaving Las Vegas är Cages bästa roll tycker jag. Riktigt, riktigt bra film.

 6. Caymot skriver:

  Power till Anders för ascoola politiska åsikter, power till Samson för att du inte bara gör galna saker för att försvara det som är rätt och riktigt, och ännu mer power för att ni vågar berätta om det i podcasten. Jag tycker inte heller att ni ska pyssla med någon självcensur. Fortsätt att sparka högerut och försvara likavärde på hur knäppa sätt ni vill, och berätta hemskt gärna om det off topic i Retroresan.

 7. Avgrundsvrål skriver:

  Ska bli kul att höra vad som kommer få er att börja prata om Nicholas Cage den här gången då? Alla räknar med att det händer. 😀

  Har övervägt ett tag om jag ville lägga den här kommentaren eller inte, det finns många känsliga nerver att trampa på och jag vill inte framstå som stöddig. Men Anders, du har fel. Och då syftar jag på vad du sa om politik. Att “när allting trummar på som det ska så bryr sig inte folk som har det bra om att gå och rösta”. För det första så har ju knappast allt trummat på speciellt bra internationellt med tanke på finanskrisen som varit. För det andra så är ju tendensen snarare tvärt om – Att det är de som har det sämre ställt i samhället som mer sällan går och röstar.

  En annan sak du sa var att “uppstickarna” som SD kommit upp pga att folk inte brytt sig, det låter inte heller helt rätt. Något folk verkligen inte bryr sig om är Kyrkovalet, där SD 2009 hade väntat sig att komma bra mycket längre än till bara 2,86%. I senaste riksdagsvalet däremot, som hade ett ganska högt valdeltagande, kom de istället hela vägen in i riksdagen. Så jo, folk bryr sig om att rösta. Ändå kom SD in, tyvärr.

  Sedan det här om Sossarnas valförlust också… Och nu blir det känsligt tror jag. Men ärligt, Sossarna börjar bli ett så urvattnat parti själva att det inte går att skylla helt på Vänsterpartiet. Sverige har haft ett långt Sosse-styre mycket för att högern varit så kassa. Idag har borgarna istället släppt sina mest konservativa värderingar och mer börjat acceptera den välfärdsstat med sociala skyddsnät som Sossarna tagit fram, med endast mindre förändringar. Då blir det mindre självklart att rösta S helt enkelt. Vill nämna att jag absolut inte tar Vänsterpartiet i försvar, men jag tror inte dom bär hela skulden.

  Avslutningsvis vill jag säga, och då är det anarkisten i mig som talar, att politik allra främst är ett skådespel. Väldigt många röstar efter hur mycket de gillar partiledaren i sig och mindre efter vad själva partiet står för.

 8. Saradir skriver:

  Måste bara hoppa in (medan jag lyssnar) och säga att Nicolas Cage
  ( “formerly known as” Nicolas Kim Coppola) inte är sonen till
  Francis Ford Coppola utan hans brorson.

  Nu ska jag lyssna vidare. Bortse från kommentaren om ni rättar er själva senare. Inte lyssnat färdigt

 9. Avgrundsvrål skriver:

  Måste tillägga att ni absolut inte måste läsa upp min förra kommentar i podcasten. Politik är ett sånt där känsligt ämne och ni försöker inte göra en politisk podcast. Just sayin.

Skriv en kommentar