Skitsnack

S02E10: Iron Man 3

En bakfull Anders och en pratglad Samson samlas återigen för att snacka Skit, denna gång om Iron Man 3, och givetvis en massa annat också. Ämnen som kastas upp i luften är bland annat Daft Punk, hipsters, Justin Bieber och Futurama. Vi spelar också ett stycke musik, och listar hela 26 filmer i Flickchart.

OBS! Spoilervarningen är skyhög under partiet där vi pratar om Iron Man 3. Har du inte sett filmen än så råder vi er att undvika partiet 1:01:05 – 1:54:15.

Låt utan anledning:

Länkar:

S02E10: Iron Man 3

Kommentarer

 1. KasseJasse skriver:

  Har inte lyssnat på avsnittet än men jag ser att ni tar med en av mina favvo låtar genom tiderna. Antar att ni kanske diskuterar nya singeln?

  Härligt och ha er tillbaka även fast filmen kanske inte är så bra 🙂

 2. Han där från Åland skriver:

  Har inte sett Iron Man 3 ännu, men jag lyssnar mer än gärna på FLICKCHART-delen 😉

  Ha det bra!

 3. En kille skriver:

  Till rock avsnittet snälla ta upp Nirvana eller något please

 4. SpeLinnea skriver:

  Vad bra att ni skrev ut ungefär när spoilers började. Jag kommer inte lyssna alls denna gången för jag är inget fan och fattar inget av Iron Man, ville ba säga det. 🙂 Kanske ni skulle kunna skriva ut en ungefärlig lista för kommande avsnitt, 1-20 min = snacka om bananer 21-36 minuter = om samsons mustasch osv. If you know what I mean.

 5. Anders Brunlöf skriver:

  En kille: Nu släppte förvisso Nirvana sitt första album 1989 men jag skulle lägga mina pengar på att de, eller musik från den genren istället dyker upp i nästa hårdrock-special, som tar upp 90 och 00-talet.

  Så vidareutveckla gärna “eller något” lite mer 😉

 6. Först: Bra om Bieber, erat samtal och argument liknade de som jag hade när jag råkade hamna i en diskusion kring ämnet. Tack.

  Jag måste flika in några saker i ett Flickchart snack. Detta är andra eller tredje gången ni pratar om Adam Sandlers bästa filmer utan att nämna Funny People. Är det för att ni inte gillar den? Eller har niinte sett den? Annars håller jag med om Big och blev glad över att även ni uppskattar den klassiska pianoscenen. Jag blev dock lite sur över att ni valde Schindlers List över Hellboy, fast det är väl mest för att jag har så svårt för just Schindlers List och att ALLA tycker den är så jävla bra.

 7. Anna.P.Anna skriver:

  Jag håller helt med, jag blev skitglad när ni höll Bieber-tjejerna om ryggen, för som ni säger; det handlar ju inte om Bieber, det handlar ju om att systematiskt förlöjliga unga tjejer och deras intressen.
  Vikarierar som bildlärare för ett gäng Textil och Design-tjejer och några av dem hade åkt iväg för att se hans konsert, och resten av dem var sotis, ska fasen påpeka under nästa lektion att det finns två – typ – trettioåriga snubbar som står på deras sida. Tyck om vad tusan du vill!

  Förövrigt; vem har gett Samson glad-piller? Det smittar hursomhaver av sig, sitter här och ler brett!

 8. Pelle skriver:

  Hej!

  I princip håller jag med Samson om originalspråk på tecknade filmer med två undantag: Lion King och Aladdin. Det är inte så att jag tycker att hela filmerna bör ses på svenska, däremot tycker jag definitivt att svenska vuxna Simba respektive Aladdin är så fruktansvärt mycket bättre än sina engelskspråkiga motsvarigheter.
  Frank Ådahl (vuxna Simba) är i mitt tycke en av Sveriges absolut främsta sångare (som väl tyvärr är mest känd från sitt, brorsans och bröderna Edins melodifestivalvinnande ballad “Som en vind”) och i fallet Aladdin är det ju PETER JÖBACK *smälter* som sjunger huvudrollen.

  Drömmen vore en mix där Frank Ådahl sjunger vuxna Simba, Richard Wolf sjunger Scar (men gärna läser den engelska dialogen, som väl är rätt witty jämfört med den svenska?), allt utspelar sig i Aghraba, Robin Williams är Anden och Peter Jöback Aladdin.

  Tack för avsnittet!

 9. Pelle skriver:

  Just det:

  Jag såg Iron Man 3 på IMAX i Amsterdam i veckan och HERREGUD vad mycket snyggare 3D är på IMAX!

  Bortsett från Holländarnas trista ovana att snacka oavbrutet under filmen som de redan kommit fem minuter sent till var det här en av mina största bioupplevelser. Trots filmens “små” hål, får jag väl tillägga.

  Tjipp!

 10. Han där från Åland skriver:

  Föregångaren till Fear & Loathing in Las Vegas…
  http://www.imdb.com/title/tt0081748/
  …tycker iallafall jag att är en bättre film!

  Så där har du ett filmtips Samson 😉

 11. Victor Clausson skriver:

  Riktigt bra avsnitt! Fick mig en helt annan åsikt om Iron Man 3 nu, tack!

  Samson! Vad pigg och glad du var i avsnittet, det smittade ifrån sig kan jag säga! Gillar det skarpt!

 12. Mistermanners skriver:

  Jepp, blir lite våt av winter soldier!
  Tyckte också att captain america var en fjant innan jag läste civil wars!
  Tycker kanske inte att filmen med thor är bäst men fy fan vad bra tidningar det finns med thor, ( de som följer upp civil wars är jääävligt bra). Kanske en liten SPOILER om civil wars men fan vad underbart det är när thor kommer till jorden efter kriget och spöar iron man. 😀 eller sidan i början av civil wars när dr. Strange säger att han inte vill ta del av ingtrigerna och trollar bort sig själv. Så jäääävla coolt!! Fan vad jag vill se en film med dr.strange..

 13. Micke242 skriver:

  Nej, det är inte Gustaf Skarsgård det är Bill, killen från I Rymden Finns Inga Känslor, som spelar i Hemlock Grove. Gustaf spelar i Vikings, bra serie för övrigt *tips*

Skriv en kommentar