Svamppod

Avsnitt 26: Dead Island- Riptide, Star Trek, Fire Emblem och Dreamhack

Denna vecka är det bara Tommy och Samson i studion för Malin är och shoppar burlesquesnusk! Samson har spelat zombiesmittade uppföljaren Dead Island Riptide och även begett sig in i Star Trek som knyter ihop med de nya filmerna. Tommy har spatserat vidare i Fire Emblem och har börjat fuska med spelreglerna när det gäller permadeath.

Länkar
Zelda-dokumentär på Kickstarter
Iwata tar över som som CEO över Nintendo of America
Nintendo missar sina uppsatta mål för 3DS och Wii U
Razer råkar ge bort tusentals rabattkuponger – står för det
Ratchet & Clank blir film
Nintendo slutar skeppa DS
Microsofts nästa konsol utannonseras 21:a maj
Ny Okami-utannonsering på gång?
Nintendo tänker inte slå på stort under årets E3
DreamHack Open på SVT
Dokument NES koncepttrailer

Avsnitt 26: Dead Island- Riptide, Star Trek, Fire Emblem och Dreamhack

Kommentarer

 1. Skuldvärjan skriver:

  Ja jag befinner mig i en privilegiumposition, försöker se till att tänka på det varenda gång jag yttrar mig. Visst kan det också vara så att jag är väldigt koncentrerad på spelet när jag är inne i en online-match. Det är dock inte därför jag hävdar att Xbox-live har ett sämre rykte än vad jag upplever att det förtjänar.
  Min främsta motivation till att ta upp det är att i 90% av alla matcher jag spelar online så har ingen av de 8-16 deltagarna sin mikrofon aktiverad. Ingen alls. Folk sitter allt som oftast i private party eller använder inget headset alls. Så det är inte för att jag inte tar illa upp av att någon skriker -“FAGGOT!” åt mig utan för att ingen någonsin säger någonting… det är helt tyst under matcherna.

  Jag vet inte… jag kanske bara har haft tur men jag har en idé för att ta reda på det. Jag ska spela som en rosa Spartan under veckan och se om det är det som är anledningen till våra olika upplevelser så rapporterar jag om hur det gick.

 2. ReDead skriver:

  Tommy, orkar inte leta rätt på var du sa din 3DS-FC, så skriv den här! 🙂 Min: 4768-7556-6045

 3. En kille skriver:

  Skulle ni kunna testa warframe ? Det finns på steam AND ITS FREE !!

 4. Zage skriver:

  Jag har just köpt ett Nes. Kan ni komma med nå bra tips. Har redan spelat Ironsword, ghosts n goblins å chip n dale

  Har lagt till er på mitt 3ds. Här är min FC 2148 8264 5730.

 5. Skuldvärjan skriver:

  Då var det väl dags att krypa till korset och säga att jag nu förstår din inställning till online-spelande Samson.
  Efter ett 30-tal matcher Halo 4 som kvinnlig spartan med rosa rustning har jag visserligen inte mötts av något direkt hat men jag har fått beröm för utseendet på min rustning, komplimanger för designen på mitt emblem, kommentarer om mina kroppsformer, uppmaningar att jag ska imponeras av spelare med hög ranking och givetvis frågor om jag är snygg (förutsatt att jag verkligen är kvinna).
  Hur i hela fridens namn är dessa människor felkopplade i huvudet så att det faktum att de ser rosa polygoner framför sig gör att de tror att de har något form av go-ahead att börja ragga online?
  Jag mötte nästan 200 personer online under veckan, blott 15 av dessa hade mikrofon men de som valde att använda den gjorde inget bra intryck.

Skriv en kommentar