Skitsnack

Skitsnack Festival: Torsdag

Anders har suttit och väntat, men utan resultat. På uttalad tid försvann Samson från radarn och därmed får Anders själv skeppa torsdagens avsnitt. Detta innebär ett Frankensteins monster där vi pratar om filmåret 2012, och dessutom rankar 50 filmer till via Flickchart.

Länkar:

Skitsnack Festival: Torsdag

Kommentarer

 1. Han där från Åland skriver:

  Mera film, riktigt trevligt (:

  Btw, när ni är klara med Flickchart för gott så skulle det
  vara guld om du/ni kunde klippa ihop alla stunder från ert
  Flickchartande. Så som ni gjort med FF-serien vill säga…

  Ha det fint!

 2. Ivan skriver:

  Nu kör igen fan!

 3. Quid skriver:

  Ju mer jag hör er snacka om film och tv-serier ju mer vill jag umgås med er, det hade nog kunnat bli riktigt trevliga kvällar i tv-soffan 🙂

  Hoppas Samson har dykt upp igen, och att inget allvarligt hade hänt.

 4. Timmy Avgrundsvrål Sjöberg skriver:

  Vet inte riktigt i vilket av Svamprikets kommentarsfält jag ska skriva detta men jag noterade iallafall att ni släckte ner sidan tidigare för att informera om SOPA. Vart positivt överraskad, fint med sidor som engagerar sig! Respekt!

  Nu, mer Skitsnack att lyssna till…

 5. Mckorv skriver:

  Då passar även jag på att skriva en grej som inte riktigt hör just hit men som rör “svampis”.

  Jag är ingen mästare på typografi och följande gäller kanske bara mig med min lilla laptopskärm. Jag tycker det är väldigt svårt att se skillnad mellan punkter och kommatecken på Svampriket. Har ingen aning om varför det är så, kanske något teckensnitt som funkar dåligt på min dator men det är inget jag reagerar över på andra sidor.

  Är det bara jag? Bifogar ett litet test nedan:

  ……………………………..
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  …,,.,..,.,,.,…….,,.,….,,..,

 6. ozzy88 (Emil.B) skriver:

  @McKorv Jag har inte något problem med det.

 7. Anders Brunlöf skriver:

  Korv: Jag är på samma blad som du. Problemet är ännu större i redigerings-läge.

 8. Shotgun Facelift skriver:

  Har också tänkt på kommapunkterna. Ser fram emot skitsnack torsdag! Kommer kannas tömt nästa vecka utan er 🙁

 9. Glenn skriver:

  INTE SETT GATTACA!!??!!?

  Se den NU, en av mina favvofilmer.

 10. ReDead skriver:

  Måste bara säga att ni varit perfekt sällskap för mig de två senaste dagarna då jag legat hemma med halsfluss. 🙂 Riktigt roligt att lyssna på er, som vanligt!

 11. Shotgun Facelift skriver:

  Tycker så mycket om er så det är sjukt!

  Jag vill att ni gör ett “svampriket (eller A&S om inte svampriket vill byta fokus från spel) official tipp-kupong” där alla lyssnarna också får vara med och tippa med er inför oscarsgalan. Tipsa gärna i god tid i skitsnack vilka filmer man ska se osv! Jag vill haka på! Självklart kan jag bara kolla upp själv vilka filmer som gäller men a.. Jo, det ska jag nog göra nu. Poängen är iaf att det skulle vara trevligt om ni gör typ ett “event” av det hela, att “oscarstiden på året är så jävla nice för att A&S gör sån stor grej av det!” typ att man kan lyssna på deras snack om filmerna i förväg och sen lyssna på deras synpunkter efter galan osv!

  Åh måste verkligen hålla med dig Anders! Love Actually är verkligen helt underbar och JULMYS till tusen! Jag och min flickvän försöker se den varje jul och den är fan lika mysig varje gång! *fistbump*!

  Vill också fistbumpa Samson för att ändligen få höra lite Tim Burton-love! Visst, på senare har han haltat en del men jag tror att Dark Shadows kan bli något fett. Tim Burton-renässans FTW!

 12. Shotgun Facelift skriver:

  Oh, måste bara lägga in en till grej.
  Anders, du sa “om vi någonsin blir klara med den här listan”. Oj. Jag tror inte det. Inte om ni ska spela in allt i podcastformat iaf. Jag har suttit och rate:at som en maskin och är i dagsläget uppe i 7334 rankningar och är inte ens NÄRA att ha en bra top 250. Det är hyfsat, inte många tar sig in på top 100 om det inte är någon NY film jag ser och insta-rate:ar. Men.. för att det ska bli perfekt så måste man nog rate:a en miljon gånger, och då kommer kanske 500.000 av dom vara dublett-rateningar. :O

  Och jag tror att krulltjockisen ni pratar om är Seth Rogen!

 13. Tuve skriver:

  Nu har jag glömt vilket skitsnack som var prat om Zombies!
  Men ville säga varför jag gillar dessa varelser.
  Zombies är oftast något människan gjort. Det känns, om man öppnar fantasin lite. Något som faktiskt kan hända med lite virus. Zombies förklaras på väldigt bra sätt. Det är lite därför jag har svårt att ta övernaturliga saker trovärdigt. Ser inte riktigt hur vampyrer och varulvar kan uppstå. Och när de förklaras så är det alltid något riktigt skumt som mest känns som när Data i Star Trek ska förklara saker. Bara massa strunt egentligen.

  Zombies <3

Skriv en kommentar