Skitsnack

S02E07: Sången om Järntronen

En av vårens mest efterlängtade serier är äntligen här igen. Så efter ha sett första avsnittet av Game of Thrones, säsong 3 sätter vi oss ner för att prata om vad de tyckte, men också om serien och alla dess karaktärer – vilka som bör dö en brutal död och vilka som vi favoriserar, och vad vi hoppas på inför resten av säsongen.

OBS! Har ni inte sett något av Game of Thrones så är spoilervarningen väldigt hög. Undvik i sådana fall partiet 1:12:20 – 2:03:25.

Som vanligt blir det en hel del snack om annat också, vi snackar om LucasArts, Blade Runner, Adventure Time och New Girl. Anders spelar en låt som tar nästan en halvtimme att presentera och vi gör 20 nya val i Flickchart. Mycket nöje!

Länkar

Låt utan anledning

S02E07: Sången om Järntronen

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Gött snack idag!
  Men böcker nästa vecka, nja, det blir nog inget för mig…

  Jag har dock en story om The Blair Witch Project, jag jobbade som PC-tekniker på den här tiden och då kom det in en kund, runt 35-40 år gammal. Han berättade att han hade hyrt en film som var så hemsk att han inte kunde sova med lampan släckt, han hade sen kollat upp filmen på internet och förstått att den byggde en verklig händelse där någon hade hittat kameran på riktigt.

  Jag valde att inte tala om för honom att han hade blivit lurad 🙂

 2. Johan skriver:

  Grymt avsnitt även denna vecka!
  Mannen som ni kallade för Obi-Wan är Barristan Selmy, den gamla mannen ur kungens privata livvakt som fick “sparken” utav Cersei Lannister i slutet på första säsongen eller under första halvan utav andra säsongen.
  Sen den där lilla tjejen som försökte döda Kalisy är ju en Warlock, de som kidnappade drakarna i säsong 2.

 3. Bob skriver:

  Skönt att se Svampriket uppe igen!

  Trevligt avsnitt som alltid, även om jag fick hoppa över en timma där i mitten 😉
  Stort kudos till att spoilerbiten var tidsstämplad! Så borde alla poddar göra.
  Och skön minidokumentär om MF/MB/, Anders! Blir lite sugen på att hänka med på konserten,får se om det går att lösa.

 4. Trevligt avsnitt! Synd att sidan låg nere när jag var som mest sugen på att lyssna bara.

  En liten notis: Hon som ammar sin alldeles för gamla son är Lysa Tully, alltså ingen Stark. Hon var ju fru till den första Hand of the king som mördas i serien Jon Arryn och är syster till Catelyn Stark. Ni kommer troligtvis få se mer av henne i framtiden också, henne och hennes hemska skitunge till son.

Skriv en kommentar