Skitsnack säsong 2 rullar vidare och vi har kommit till den där söndagen på året då man delar ut statyetter i guld till höger och vänster medan man pratar om vilken klänning som var finast – Oscarsgalan. Samson hoppar över denna vecka så istället slår sig Anders ner i sin soffa tillsammans med sin sambo Emelie för att prata om de filmer som är nominerad till ”Bästa film”. Det blir en hel del annat snack också, podcasten heter trots allt Skitsnack.

Nästa vecka kommer Skitsnack bestå av ett hiphop-special, där Anders tillsammans med Samson och Tommy kommer plocka ut vad dom själv anser vara ”intressant hiphop”. Vi vill gärna inkludera er lyssnare också, så känner ni att ni har låtar som passar ämnet, tveka inte att lämna in dessa tips så kanske de spelas i avsnittet.

(Efter strul med utrustningen vi använde oss av försämrades avsnittets ljudkvalitet på sina håll. Vi ber om ursäkt för detta)

S02E02: Oscars-galan