Skitsnack

Skitsnack maj 2011

Efter två rätt monotona avsnitt skitsnack kryddat med lyssnarkommentarer introducerar vi en ny, något stulen idé där vi beger oss tillbaka till biostolen och rankar film via flickchart.com samtidigt som vi snickrar ihop den eftertraktade topp 100-listan.

Denna månad rankar vi extra mycket och tanken är att detta sedan ska återkomma i kortare form i senare skitsnack-avsnitt. Vad tycker ni om konceptet? Vill ni ha mer eller stängde ni av? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker.

Länkar

Skitsnack maj 2011

Kommentarer

  1. Mats "El_Kebabo" Holmkvist skriver:

    det här med flickchart tyckte jag var väldigt underhållande och hoppas verkligen att det kommer dyka upp i fler avsnitt, satt själv en bra stund och klickade på den sidan, det blir en del svåra val ibland.

  2. Shotgun Facelift skriver:

    Åh, fett BRA avsnitt! Flickchartmomentet äger, jag vill ha MYCKET MER av det. Så jävla najs att lyssna på era tjafs om vilken som är bäst. Själv blev jag besatt av att bygga en top250 genom den sidan. Är uppe i 4600 rankningar nu, och är inte i närheten av att ha en lista jag är nöjd med. Men en riktigt najs tips om sidan. Jag och min fruga sitter nu och “flickchartar” frenetiskt. Perfekt sida för att hitta filmer man har missat.

    Öh, iaf. Fortsätt gärna med det momentet för jag älskade det! Gör det gärna längre än i detta avsnitt till och med.

    PUSS!

Skriv en kommentar