Skitsnack

Skitsnack februari 2011

Den årliga prisutdelningen från amerikanska filmakademien, i folkmun Oscarsgalan, äger rum denna natt. Dagen, eller natten, till ära sätter sig Anders och Samson ner och diskuterar de nominerade i de allra tyngsta kategorierna.

Skitsnack februari 2011

Kommentarer

 1. Tuve skriver:

  Jag gillar verkligen bakgrundsmusiken i era “Skitsnack”-avsnitt.

  James Franco är för övrigt en ny kille på min lista över “Om jag var gay så skulle jag vilja ligga med dessa skådespelare” på tal om att vara småkär i honom.

  Annars. Lite grinig över att How to train your Dragon inte vann bästa animerade film. Toy Story 3 var bra. Men tyckte nog att Dragon var bättre. Kände samma förra året när Up vann över Coraline. Up tyckte jag verkligen inte förtjänade Oscarn.

  Och varför var inte TRON nominerad till bästa musik?

 2. Anders skriver:

  Tuve: Musiken står Ronald Jenkees för. Suverän musik.

 3. Mats "El_Kebabo" Holmkvist skriver:

  måste bara tacka anders för att han tipsade mig om sons of anarchy plöjde igenom alla tre säsongerna på en och en halv vecka. Så jädra bra, tänkte att en serie om en motorcyekl gäng bara skulle vara en massa action men detta är ju så mycket mer. Längtar efter säson fyra….

 4. Shotgun Facelift skriver:

  Oj oj! The King’s Speech var ju riktigt, riktigt bra. Nästa film vi ska se här hemma är The Social Network, följt av The Fighter!

  Ser fram emot Kid Icarus. Trist är faktumet att jag inte fått tag på någon fungerande emulator.. Jag hatar Windows 7.

  Bra avsnitt! Det var intressant att höra er diskutera oscarsgalan. Ni verkar ju faktiskt väldigt pålästa även inom filmvärlden! 🙂

 5. Pibb skriver:

  Oj oj oj, vilket skitsnack grabbar! 🙂 Nämen, intressant att höra era kommentarer om Oscarsgalan. Har själv inte sett den, men däremot många av filmerna som ni diskuterade kring. Blev sugen på att se King’s Speach nu, som jag missat, efter att ni talat så mycket gott om den.

  E.V.O. Search for Eden

  Det här spelet föll inte mig i smaken. Det är för mycket grinding, och utvecklingsprocessen känns seg. Nu har jag inte spelat hela spelet, jag spelade fram till dinosaurietiden, och sen hann jag inte spela längre, men här är mina kommentarer från det jag upplevt hittills.

  Gameplay:
  Spelets största brist så här långt tycker jag är makroevolutionsprocessen. Jag förstår inte varför man helt plötsligt får ben på sin fisk. Bara för att man besegrat en boss? Varför får man inte utveckla dem själv?

  Mikroevolutionen är intressant, men man blir ju otroligt less när man besegrat en boss och fått massor med evolutionspoäng från att äta honom och helt plötsligt förvandlas till en seg och ny varelse, utan några som helst evolutionspoäng. Där borde man ha kunnat utvecklas till en ny fet och grym art istället.

  Handling:
  Usch vad ointressant. Gaia hit och gaia dit, gaia hat och gaia haha! Djurarter som stoppar jordens utveckling genom att äta för mycket växter och bla bla bla… Man somnar ju inombords när man läser monologrutorna som kommer upp här och där. Mariospelens handling känns mer givande än detta tramsande.

  Fienderna:
  Är det bästa med spelet. De är varierande och har olika stilar som passar in på just deras art. Bossarna är lagom svåra, med logiska mönster som gör att man klarar dem efter några försök.

  Pizza:
  Det här är inte pizza, det är paltkoma. (Det har du säkert erfarenhet av Brunlök, som är norrlänning?) Alltså det fullständigt utslocknade tillstånd av total kroppslig utmattning som inträder kort efter inmundigandet av ett stort antal (pite)paltar.

Skriv en kommentar