Artikel

Nörd på Pride

Är du nörd och queer eller supporter till hbtq? Kom med i Nörd på Pride och Nörd i Paraden! Haka på ett antal föreläsiningar och panelsamtal om hbtq inom populärkultur och traska i paraden till spelsoundtrack. Tillsammans arrangerar Sverok, QueerNerds och Hazard ett antal olika event under fredagen och lördagen för queera nördar och andra intresserade! Allt är helt gratis!

Föreläsnings- och festfredag!

På fredag är det panelsamtal i Studieförbundets lokaler på odenplan rörande olika former av nörderi ur ett hbtq-perspektiv. Jag kommer medverka i panelen för Queera Förebilder (inom populärkultur) och Ina Bäckström kommer vara moderator.

Plats: Bryggarsalen, Norrtullsgatan 12 N. T-bana Odenplan
Seminarierna är öppna för alla, fritt inträde!
17:00-17:45 Lajv är kärlek, datorspel hat
18:00-18:45 Lan, konvent och spelträffar
19:00-19:45 Queera förebilder
20:00-20:30 Finns det platser för Homo-, Bi-, Trans- eller Queernördar?

Länk till eventet på Facebook

På fredag kväll är det nördefterfest runt söder i Stockholm, mer info här.

Lördag – Paraddag!

På lördagen är det paraddags och den som vill kan gå med oss under parollen Stolta Nördar! Vi samlas 11.30 i Humlegården och kommer starta ca 13.00 i paraden. Det kommer bli rätt enkelt att hitta oss då många kommer i cosplay.

Mer info om paraden här.

Länk till Queernerd.se

Länk till Sveroks pressmedelande

Hoppas vi ses!

Kommentarer

  1. Niklas Sintorn skriver:

    Åh, jag ville ju så gärna vara med! Men nej, tvingas köra ett asfett gig med bandet i Göteborg i stället :/

    Nästa år, då måste jag åka och kolla in Pride!

Skriv en kommentar