Skitsnack

S02E05: Mat och Mat-TV

Varning för paltkoma! Den här veckan tar vi in experthjälp från Andreas Ljungström, känd bland annat från Radio Speltorsk. Och vad ska vi med en torsk till? frågar du. Jo! vi ska förstås prata mat. Vi pratar om det mesta i den kulinariska världen, eller ja, det mesta som intresserar oss och passar in i skitsnacksvärlden. Bland annat bjuder Andreas och Samson Anders på varsin heldag av måltider, vi diskuterar snacks, kända kockar och persiskt ris.

Länkar

Anders låt utan anledning

S02E05: Mat och Mat-TV

Kommentarer

 1. Dempe skriver:

  Först: Klockren bild till avsnittet!

  Var kanske inte det bästa avsnittet att lyssna på när man var hungrig på jobbet men fick i mig lite mat när jag var klart iaf.
  Det som mest gick igenom mitt huvud när ni var inne på snacks delen var: “När ska de nämna att man ska lämna ostbågar/krokar/whatever i öppnad påse eller skål till dagen efter” men Anders fick in det på slutet så full pott där!

 2. Quid skriver:

  Riktigt gött snack, alltid kul att höra andra prata om mat och godis. Ostbågar med dipp måste jag prova! 🙂

 3. Quid skriver:

  Jo, just det. Jag tänkte på snacket på burgare och själv så delar jag in det i två kategorier. En där själva köttet och brödet står i centrum, som på Flippin’ Burger och en där påläggen är det, som på Tusen2. Jag uppskattar båda typerna, men den första kategorin är nog min favorit, om den är bra gjord, vilken den tyvärr sällan är 🙁

 4. Bob skriver:

  Tre vältaliga herrar snackar mat och slänger sig med förklarande ord som kiss, bajs, prutt och stjärt.

  Och ändå är det trevlig söndagslyssning!
  Hur gör ni??

 5. Pantzar skriver:

  DET BÄSTA LÖSGODISET ÄR BRUNT!!!!!!!!!!

  cola ferarri bilen FTW!!!

 6. kalle steamroller skriver:

  Tack för ett smarrigt avsnitt 😉 matsnack är lite farligt för när jag är påväg hem från jobbet med er i lurarna blir jag ju jävligt vattnig i truten och svänger lätt in å köper mig lite gött..

  Samsons bjudrätter lät riktigt goda, det där med att göra nån slags egen kebab och härja med den känns jävligt skoj och gott.

  Spinn gärna vidare här och gör mer avsnitt om mat och snacks

Skriv en kommentar