I min ytterst personliga lista skriver jag om händelser eller populärkultur som jag uppfattade som awesome under 2012. Ett inlägg i taget, hela vägen fram till nästa år.

Fatasy som tv-serie. Nämnde man dessa ord i följd i världen som fanns innan Game of Thrones visades upp drogs det nog på smilbanden. HBO-serien lyckades under sin första säsong övertyga en hel fanskara att deras älskade böcker om is och eld (och nakenhet) faktiskt skulle kunna få in värdig översättning som tv-serie. Jag föll pladask, och var tokigt förväntansfull på den andra säsongen, som med facit i hand lyckades hålla fanan uppe trots en liten svacka halvvägs in.

Men de episka sista avsnitten vägde med råge upp för den lilla svackan, och även om avslutningen kanske inte var exakt så awesome som den var under första säsongen så lyckades den väl med att få mig att längta som en tok efter den tredje säsongen.