Är det något Zuffa kan, så är det att sälja sina galor. För kommande fighten mellan Stephan Bonnar och Anderson Silva är egentligen ingen märkvärdig fajt alls. Det är en ersättare, en fight som Silva troligtvis kommer dansa sig igenom och totaldominera. Inget märkvärdigt alls.

Men det är just det som är grejen. Zuffa vet om detta och spelar sina kort på absolut bästa sätt. De väljer att forma en Rocky-berättelse. Anderson Silva är obesegrad inom UFC och anses vara världens bästa, mest kreativa MMA-utövare. Så givetvis är han favorit. Men det finns alltid en chans. Alltid en risk. Stephan Bonnar har inget alls att förlora, ingen tror på honom, och detta gör honom stark.

Smart played, Zuffa.

Jag är därmed onödigt taggad inför UFC 153. I söndagens avsnitt av Skitsnack hör du oss prata om kortet, samt hösten och vinterns kommande storgalor.