Hej, Aftonbladet SPELA!

Vi har inte kunnat undvika att märka hur ni fortfarande kallar Blog ’Em Up för Sveriges bästa spelblogg i era banners som promotar ert samarbete. Något ni började göra när Blog ’Em Up med all rätt röstades fram som Årets bästa spelblogg 2010 av en jury samt det svenska folket. Det är helt OK. Det gör vi på Svampriket också. Och där ser ni kanske att ett problem dyker upp, när två spelbloggar lägger beslag på den titeln samtidigt. Ni förstår säkert hur det krockar rent logiskt. Skillnaden i vårt fall är att vi faktiskt vann titeln i den senaste omröstningen, medan Aftonbladet Spela går efter gamla meriter från 2010. Det här funkar inte som när en amerikansk president bär titeln för resten av sitt liv.

Men vi är inte här för att skapa dålig stämning mellan Svampriket och Aftonbladet Spela. Vi gillar er! Mycket! Därför vill vi erbjuda er några alternativa rader att ersätta felaktigheten med. Här är några exempel på vad vi tycker skulle passa Blog ’Em Up bättre:

Blog ’Em Up – Den med den där andra Håkansson.

Blog ’Em Up – Sveriges Carl-Johan Johanssonigaste blogg.

Blog ’Em Up – Michael Gilla oss på facebook.

Blog ’Em Up – Jag vet! Jag trodde också Alfred Holmgren skrev här!

Blog ’Em Up – Kvalitet framför kvantitet.

Blog ’Em Up – Man ska vara seriös.

Blog ’Em Up – Vad fan gör vi på Aftonbladet Spela?

Blog ’Em Up – Roger Ebert.

Blog ’Em Up – Sveriges näst bästa spelblogg.

Varma hälsningar från Svampriket.se.