Det här med julrim är en tradition som vi i min familj aldrig sysslat med, något jag tycker är jättetråkigt. Jag älskar nämligen att rimma. Så därför gör jag nu alla paket med något av dessa åtta spel i en tjänst och helt enkelt ger dem ett rim som passar. Varsågod!

Mistkletoe

”Om du i vår värld tröttnat på att vandra, låt då med annat folk dig beblanda. Bli inte avskräckt, av kärnavfall som utläckt. Här kan du nog hitta en lund, att sova i en stund, om inte annat får du en hund.”

Mistkletoe

”Gravar är något man kan röva, ibland finns ju där saker man kan behöva. Men ack, den som stjäl ur en grav är inte accepterad, hen blir av samhället snart sanktionerad. Med det finns en sätt, faktiskt rätt lätt…”

Mistkletoe

”Av allt att döma, är Vilda Västern ej att förglömma. Därifrån kommer sagor, både på låtsas och med förlagor. Men visst är det trist, nästan som en brist; att de aldrig är i rymden och pangar, och att de aldrig robotar begagnar?”

Mistkletoe

”Jag kan inte förstå hur fotboll kan tyckas vara kul, hur går det ihop, med bara skor och fötter, vart är alla hjul?! Nej, tänk dig en idrott med motorer och skott, utan skor och sulor, istället med fart och plåtbulor! Detta tror jag är något för dej, så hem nu och tanka! Jag lovar, det är din grej.”

Mistkletoe

”När du nu filmen har sett, känns det inte mer än rätt. Att du själv får härja med laser och värja, på planeter med både sand, is och skogsland. Men akta dina extremiteter, om de blir avhuggna försvinner snabbt dina valmöjligheter.”

Mistkletoe

”Färg är livet, eller hur! Med färg kan ingen vara sur. Låt os måla vår värld och ge den lite flärd. Men det skulle ju ta sådan kraft, att måla med pensel på skaft. Finns kanske en kanon, att måla med, BOOM? Bläckfiskar, de skjuter ju bläck, lixom rakt ur sin häck. Så vill jag göra, låt os nu köra!”

Mistkletoe

”Mörker och gotik, onda varelser bakom varje hörn: Bråd ond död och ruttnande lik. Jag saknar min nallebjörn. Hur ska jag undslippa, denna ondskfullt vackra värld? Efter andan jag måste kippa, när det kommer en djävulsk härd. Var finner jag understöd?! Ingenstans… Nu är du död.”

Mistkletoe

”Mörkrets riddare i natten vakta. Honom bovar för alltid bör akta. Men hu, vad händer nu? En bil mot tjyvarna åka, vem kommer här och vill bråka? Som en pansarvagn den mot fienden braka, med elektricitet den smärta orsaka. Klättra på hus, med bil? Fint som snus! Och i bilen ser vi vår fladder…”

Mistkletoe

Varför inte hålla bollen i rullning, har du ett paket du behöver rim på, eller kanske ett bättre rim på något av spelen jag rimmat på? Kommentera och låt oss rimma fram till dopparedagen!

ornamen