Folket har talat och vi har valt våra favoriter. I vårt tidigare inlägg Alla talar svenska så bad vi om era bästa förslag på svensköversatta speltitlar och ni svarade storartat. Vi blev väldigt överraskade över berömmet och alla era knäppa speltitlar så vi valde ut våra favoriter och presenterar dessa här. Om du sitter på någon finurlig titel så tveka inte att dela med dig. Vill du läsa vår ursprungsartikel så finner du den här

 

Upploppet är i full fart på stadens läskigaste dårhus och den läckre läderriddaren måste dra på sig sin tajtaste dräkt och ge sig ut i den mörka natten för att nita fula fiskar som bara han kan. Dårpippin Galne Gunnar har inte bara lagt beslag på dårhuset i sig utan även alla galna typer som Läderlappen hade stängt in där. Missa inte oförglömliga strider med bland annat Mördarmurgrönan, Skräckkråkan och Kamrat Köldknäpp. Detta är en vansinnesresa du absolut inte får missa.

Förslag av Peter Eriksson i artikelkommentarerna

 

Gudars skymning! Nu är det kaos i paradiset. Livet som gud är inte helt enkelt och du måste visa dina olydiga undersåtar vem det är som bestämmer. Slunga ut uppstudsiga bönder i havet eller använd dig av din trogne tjänare, ett gigantiskt djur som går på två ben. Är du avslappnad och skön eller en tyrann utan dess like? Det bestämmer du och det som inte löses med vänskaplig uppmuntran kan enkelt lösas med våld och eld. Men akta dig, du är inte ensam gud på täppan, det vankas sakralt stryk i gudarnas hage.

Förslag av Johannes i artikelkommentarerna.

 

En förödande kärnvapenknall har förvandlat hela världen till en ogästvänlig ödemark proppfylld med illsinta vildingar iklädda såväl metalliska stridsrustningar som läderunderställ. Men du har garanterat större problem än utklädda våldsverkare. Din hemmabas håller på att gå under och du måste bege dig ut i det okända för att hitta en lösning på problemet, eller se alla du känner duka under. Framtiden är strålande. Av radioaktiv bakgrundsstrålning.

Förslag av @ellnestam på Twitter

 

Jack Carver levde ett gott liv i tropikerna. Dagarna var fyllda med sol, skäggstubb och båtliv. Men en dag så spränger några nedriga typerJacks båt och nu är det kokta fläsket minst sagt stekt. Detta är upptakten på ett rafflande actionäventyr som innehåller allt från väloljade vapen och livsfarliga legoknektar till mördarlystna mutanter och kraftiga kärnvapen. Detta är en soldränkt semester du verkligen inte vill missa.

Förslag av Rymd-Olov i artikelkommentarerna

 

 

Tropikerna är för töntar! Det är i afrikas dödliga landskap man verkligen sätts på prov på riktigt. Glöm allt vad sköna sandstränder och prunkande djungler heter. Här är det sten, värme och fnösktorrt gräs som gäller i jakten på en riktigt oskön snubbe som förser livsfarliga paramilitära styrkor med smuggelvapen. Men livet i Afrika är inte att leka med och du måste utstå såväl trasiga prylar och en dödlig sjukdom som gör allt för att sätta käppar i hjulet för dig.

Förslag av Rymd-Olov i artikelkommentarerna

 

 

Glöm misären på savannen, nu är det dags för semester! Drömsemestern med dina sköna kamrater har spoilerats totalt av ett gäng tvättäkta dödskräk. Detta kan du omöjligt acceptera och du måste befria ditt gäng från denna tokfrans! Ryck åt dig en kpist, samla djurhud direkt från källan och bestig fasta strukturer i jakten på dina vänners frihet. Men tro inte att det kommer gå smärtfritt, allt och alla är emot dig och du går aldrig säker från varken soldater eller den lokala faunan. Det må vara en tripp från helvetet, men du har i alla fall tur med vädret!

Förslag av Rymd-Olov i artikelkommentarerna

 

 

Nu du kompis, nu är djupt i det bruna ska du veta! Du är fast uppe i de ogästvänliga bergen och här är allt ute efter att döda sig. Alla människor vill se dig död, alla djur vill se dig död och du kan ge dig tusan på att allt kommer göra sitt bästa för att du ska få en trång etta med jordvärme inom en snar framtid. Men ge inte upp på en gång, det finns flera rebellgäng som bara väntar på att välkomna dig till sin kamp. Tillsammans kan ni skapa kaos för alla era fiender och ingen kan stoppa er från att befria bergen från förtryck!

Förslag av Rymd-Olov i artikelkommentarerna

 

 

Könslekar känner vi alla till och nu är det dags att släppa sargen och ge sig in i leken själv. Upp till fyra spelare ska ledsaga sina väloljade lemmar genom allehanda svettiga strapatser i jakten på att kunna kalla sig herre på täppan. Olja in manskorven för här handlar det om hårt motstånd där du verkligen behöva visa dig på styva linan. Var inte en mjukis utan kämpa till sista droppen!

Förslag av Karuchi i artikelkommentarerna

 

Den rimmande rackan Tore är desperat i sitt försök att fånga sin drömtjejs hjärta. I vägen för Tore står taskmörten Joe och hans överdimensionerade käkparti. Tore behöver hjälp från ett uppbåd av rap-härskare som Hemkunskaps-Hönan, Guru Lök och Marknads-Paddan. Rappa sig hela vägen in någon hjärta kommer definitivt inte bli enkelt utan du kommer behöva hålla tungan rätt i mun för att munlädret inte ska torka ihop helt.

Förslag av Lovelime i artikelkommentarerna

 

Häng med hjältesnuten Sonny Bonds äventyr på Lyttons gator i jakt efter narkotikabaronen som förgiftar stadens gator och dess befolkning med sina ondskefulla substanser. Du måste ständigt vara på din vakt i detta helt nya, ultrarealistiska, polisäventyr då döden bokstavligen lurar bakom varenda hörn precis hela tiden. Allt kan döda dig helt utan förvarning och Sonny måste sköta sitt jobb till punkt och pricka annars är spelet slut snabbare än du hinner blinka. Här har du chansen att äntligen utföra lite äkta snutslit.

Förslag av Rymd-Olov i artikelkommentarerna

 

 

Ångmaskinssoldaterna är tillbaka och nu är de på tjuvstråk. Kryssa runt i kosmos och ta dig an fiendernas rymdskepp och sno deras värdesaker i detta intensiva rymdkrigaräventyr i ett ångande universum. Rekrytera ditt robotgäng för att ta er an alla universums avskum och samla på dig vapen och utrustning för att göra dig och dina kampmaskiner ostoppbara. Strategi och taktik är av yttersta vikt för att du och ditt gäng ska kunna förvandla era motståndare till rostande skrothögar.

Förslag av Rymd-Olov i artikelkommentarerna

 

Nu är det batalj i Svampriket. Ingen kan förklara varför men plötsligt hatar alla Nintendos kända karaktärer varandra och detta kan endast lösas via hänsynslös holmgång. Fula tricks och stenhårda käftsmällar behövs bemästras när du måste visa dina vänner och ovänner att dina knogar är de hårdaste i hela riket. Missa inte denna brutala bråkbaluns när världens sötaste varelser plötsligt får ögonen fyllda med mordiskt hat.

Förslag av okänd då kommentaren är raderad från Facebook.

 

Den slätsnackande rackaren Nathan Drake hade äventyrat färdigt men Svensson-livet tråkade ut honom och nu är jädrar är det äventyrsdags! Håll i hatten för denna rafflande actionkavalkad kommer garanterat få ditt blod att pumpa runt i tvåhundra kilometer i timmen. För det ska du veta, du kommer aldrig ha upplevt såhär intensiv action proppfyllt med explosioner, vapen, fagra damer, och ett tempo som garanterat kommer skrämma livet ur dina föräldrar!

Förslag av Johannes i artikelkommentarerna.

 

Är du redo för extravaganta äventyr i mystiska medeltida länder? Dra på dig din finaste medeltida mördardräkt och bege dig ut på ditt livs äventyr där såväl frustande bestar som yppiga kvinnor väntar på dig. I rollen som häxjägarn Geralt handlar allt om att spåra stoppa svärdet i så många slemmiga kreatur som möjligt i jakten på att rädda din dotter undan ett gäng riktigt nedriga flåbusar. Blod är tjockare än vatten och blodet flyter i litervis i detta sylvassa rollspel fullt till bredden med bataljer och älskog.

Förslag av @OdiousRepeater på Twitter

 

 

Mario-brorsorna har samlat ihop hela gänget till en fräsig rallyfest utan dess like. Alla deras kompisar har planterat ändalykten i sina supersnabba go-kart-racers, alla deras ovänner är också här och till och med några långväga bekanta. Låt inget stoppa dig i din framfart, ta till alla möjliga medel och ta dig först i mål. Till din hjälp har du en arsenal fullproppad med dödliga megavapen och fula tricks. Kom igen nu, lev livet i sidled och bli banans konung!

Förslag av Tuffa Killen i artikelkommentarerna

 

Nu har Adolf och Heinrich skitit i det blå skåpet. Europa är i upplösningstillstånd och du måste ta tag i det. Tillsammans med dina allierade är ni världens enda hopp! Snöra på dig kängorna, greppa vapenfettet och börja beta av de tyska nidingarna innan de roffar åt sig hela kontinenten. Du måste bege dig in i elden eller se allt förvandlas till aska men var inte orolig du har massor med vapenkraft i ryggen. Seså soldat storma fram mot fronten – mot seger!

Förslag av @svenskapcgamer på Twitter