Ingen har väl missat att Valve har utannonserat Portal 2 och att vi skall få veta mer på årets E3? Eller rättare sagt innan, på ett pre-E3 event, som skulle ha gått av stapeln den 14:e juni.

Precis, ni läste rätt skulle!

Valve har nämligen meddelat att de ställer in detta evenemang och ersätter det med en överraskning!

Så här står det i det smått humoristiska pressutskicket:

”Dear Subject Name Here,

Aperture Science is pleased to inform you that we have partnered with Valve to announce the gala CANCELLATION of the June 14 Portal 2 event at the Regal Theater. The event will be replaced by a surprise. And even though the cancellation of the event certainly counts as a surprise, we are pleased to further announce that the cancellation of the event is not THE surprise. However, per International treaties regarding the definition of the word ’surprise’, of which both Aperture Science and Valve are signatories, the time, date and content of the actual surprise will only become available as you experience the surprise.

If you’d like to ask fruitless questions about the E3 Portal 2 surprise or, more fruitfully, schedule an appointment to attend a Portal 2 screening at the Valve booth during E3, please contact Valve’s Special Envoy to Surprises, Doug Lombardi.

Thank you for <<RECORD SCRATCH!!!>>

PS: The surprising record scratch is also not the surprise”

*sniff sniff* börjar det lukta Half Life 2 – episode 3?