Förra året växte Svampriket så att det knakade. Junioravdelningen öppnades, Revansch-videor och Champions and Heroes-seriestrippar började publiceras här.

Det var enormt roligt att få chansen att arbeta med så många duktiga människor och att få invadera förra årets Gamex med en smärre Svamp-armé. Samtidigt känns det lite som att Svampriket kanske växte för snabbt för sitt eget bästa. Vi gled ifrån vad som gjorde Svampriket till Svampriket och kunde inte lägga ner den tid och energi på varje projekt som det förtjänade.

Idag har vi publicerat vår sista seriestripp från Amanda och Nathalie. Vi är jättestolta över att ha fått vara i alla fall ett tillfälligt hem åt deras material och hoppas att Svamprikets besökare kommer fortsätta titta på deras serier även när de inte dyker upp här.

Vi önskar Amanda och Nathalie all lycka i framtiden och ni hittar deras alster på championsandheroes.smackjeeves.com.