Champions & Heroes

DUI

dui

Nathalie

Om folk såg hur jag körde med makon så skulle det nog inte finnas en kotte som var förvånad över att jag inte har körkort. Det var så illa att jag blev obehagligt nervös i Mass Effect 2 så fort någon sa att vi skulle köra någonstans. Hammerheaden var något bättre men… tack, men nej tack. Apostlahästarna duger bra för Shepard.

Kommentarer

 1. moerktus skriver:

  var det någon mer än jag som gick ur skiten så fort det blev skjuta av?

 2. Amanda skriver:

  @Moerktus: Jag gjorde det ganska ofta ja XD

 3. Myrro skriver:

  *asgarvar*
  Jag lärde mig kontrollera och faktiskt gilla Makon vid andra omspelningen. Är proffs på prickskytte på avstånd numer. Mjuuuk i fingrarna…

 4. Mordio skriver:

  Mako:n var det mest fantastiska fordon någonsin. Oavsett hur brant berget var, oavsett hur många gånger du föll ner och aktiverade dina thrusters i ren desperation, så ge dig fasen på att du tog dig upp till slut.

  The Mako = Ett fordon vars framgång avgörs helt av din egen viljestyrka, envishet och brist på idéer om hur din tid bör spenderas.

Skriv en kommentar