Skitsnack

S02E16: MMA, rond 2

Även om MMA-avsnittet under säsong 1 inte blev som vi tänkt oss så har intresset funnits kvar hos Anders, Tobias och Nidde. Så nu när den andra säsongen av Skitsnack börjar lida mot sitt slut känner vi att det är dags att vi tar revansch på oss själva, och gör ett avsnitt som innehåller mindre tjafs, mer matnyttig info, mindre pladder, mer listande och framförallt ett mer personligt präglat avsnitt om vår favoritsport; MMA.

Ambitionen med att hålla avsnittslängden nere flyger ut genom fönstret ganska fort, men det gör inte så mycket. När man gillar något så mycket som vi gör så sitter man gärna kvar en stund till, för det där sista lilla utlägget eller mothugget. Hoppas ni vågar ge oss en andra chans.

Länkar:

 • The Indie 500 Project

Walkout-låtar:

S02E16: MMA, rond 2

Kommentarer

 1. ZettoByte skriver:

  Tjena, första kommentaren ever för mig. Har under dom senaste två åren lyssnat mig igenom alla svamprikets podarkiv och älskar det mesta som kommer från er. Det är bara 3 avsnitt som jag skippat och det är dom två MMA avsnitten och Coheed & Cambria avsnittet. Började lyssna på dom men orkade inte sitta igenom det hela eftersom jag inte har något MMA-intresse och Coheed var inte riktigt min smak. Så mindre sånt och mer film och serier allra helst skulle jag vilja se ett manga/anime avsnitt även om jag vet att Brunlöf inte är helt såld på det än.

  Tänkte även höra, finns retroresans spotifylista kvar eller har den försvunnit?

 2. Quid skriver:

  Bra avsnitt som vanligt även om jag inte följer MMA speciellt mycket, K1 ligger mig närmre, men jag kände igen en del namn! 🙂

  Kommer inte ihåg om det var i Skitsnack eller Svamppod där ni hade Max/Zero/Light-testet, men jag hade gärna sett att ni tog det ett steg till. Känner ni skillnad på Coca-Cola i burk, glasflaska och PET?

 3. Tompacc skriver:

  Skitkul avsnitt! Tänkte först “synd samson är borta men anders är ju rätt fin han med så lyssnar väll som vanligt”. Men detta var nog ett av de bättre avsnitten jag lyssnat på, kampsport har alltid på ngt sätt intresserat mig men aldrig tagit mig tiden att granska det pga överflöd av andra intressen men kommer nog efter detta försöka sätta mig mera in i MMA världen och har redan saktåt en polare jag vill med på nästa MMA gala de går på. Gillar när skitsnack gör lite udda utstick om saker ni vill prataav er om. Skitsnack levererar alltid bästa skiten!

 4. kallesteamtoller skriver:

  alltid gött att höra lite om mma! haha det kom inte som någon chock att Anders nr 1 va cain! ska bli jävligt kul att se rematch mot jds 🙂 själv känner jag mycket som Tobias och har inte direkt någon specifik fighter som ja brinner för sen när det väl är dags för fight är det ju några man kan hålla på lite mer. jag tycker verkligen om Condit och som ni sa var ju matchen mot hendricks riktigt underhållande. den matchen är vad ufc är för mig när det är som bäst. condit åt hendricks knogmackor som ingen tidigare och hendricks dunkade ner honom på marken hur mkt som helst haha 🙂

  det ska bli spännande att se hur det blir med Gustavsson, var ju lite snack på Twitter efter Ryssland och så men man vet ju aldrig.. oavsett vill man ju verkligen se honom slåss så snart som möjligt. jag tyckte verkligen det va synd att det inte blev en fight mot mousasi för det hade varit så kul att se hemma och se om han kunde avsluta nu som han så gärna vill. jag tror ändå att han har en bra chans mot Jones även om han ser ut att vara oslagbar..

  en fighter som är aktuell snart är ju dan henderson som jag tycker alltid är rolig att kolla på. han står å laddar den där högerbössan och alla ser det men oftast smäller det ändå haha aja vi får se hur det går mot rashad men det ska bli kul!

  mer mma-avsnitt! härligt att höra Tobbe å Nidde igen

Skriv en kommentar