Quicktitt

Quicktitt: The Last of Us

Ludde visar upp vad som enligt honom själv är årets hittills bästa spel, The Last of Us. Han blir även än en gång påmind om hur krångligt det kan vara att spela ett spel medan man svarar på frågor och kommentarer från en Tommy bredvid sig. Egentligen skulle det här klippet komma upp i fredags i samband med spelets release, men vi på Svampriket är inte direkt kända för att vara proffsigt organiserade, antar jag.

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Jag har varit lite småsugen på detta trots att jag inte har någon PS3, men efter att ha sett den här videon så måste jag säga att allt sug är borta. Det ser grymt tråkigt och enformigt ut, sen att AIn verkar rätt halvdan gör att jag nog skulle få svårt att leva mig in i det när det väl hettar till.

  Fast det ser ju jäkligt snyggt ut och storyn verkar najs 🙂

 2. Samson Wiklund skriver:

  @Quid: Det är varken tråkigt, enformigt, har dålig AI eller är svårt att leva sig in i. Your loss, antar jag.

 3. Ludde Lundblad skriver:

  @Quid – Som jag säger i QT så är det vi visar upp inte representativt för resten av spelet, men det var den delen som passade bäst att visa upp, annars är det fullt med spoilers.

 4. Gurra skriver:

  Kan nog inte komma på nåt bättre spel någonsin som jag spelat innan, sen gillar jag iofs zombie/postakolyptisk världar extremt mycket

Skriv en kommentar