Varje måndag kommer Ludde Lundblad blogga här på Svampriket. Han kommer skriva om allt och ingenting som har någon slags relevans för hans eller kanske även ditt TVspelande. Tankar, funderingar och säkerligen något korkat. That’s right! Ingen djupgående artikel, ingen seriös krönika utan bara ett vanligt jävla blogginlägg!

Jag håller på att brottas med ord. Jag har slagsmål med formuleringar. Jag håller på att skriva en recension. En recension av The Last Of Us. Det har visat sig vara lättare sagt än gjort. Tanken är att den skall publiceras här på Svampriket, imorgon tisdag. För tillfället känns det som en omöjlig uppgift, jag redan har börjat om från början med texten fyra gånger. Jag vet vad jag anser om spelet ifråga om jag tycker om det eller inte. Det är inte det som är problemet. Problemet är att jag inte har en aning om hur jag ska förvandla mina tankar och känslor om det till en text. Plus att det är extremt svårt att förklara mina känslor för spelet utan att avslöja något om vad som händer i det. Det känns som att jag ska försöka mig på att beskriva en vacker tavla för en blind, utan att få tala om vad tavlan föreställer.

Som tur är har jag haft lite annat att fördriva tiden med, förutom att ha skrivångest. Jag har spenderat helgen tillsammans med herr Tommy Håkansson. Tanken var att vi skulle se till att spela in en hel massa nytt videomaterial för Svampriket men på grund av tekniska problem, i form av ett NES som ständigt hängde sig, blev det inte så mycket gjort. Men vi lyckades med konststycket att producera ett helt eget avsnitt av Skitsnack som, om vi får Anders godkännande, kommer publiceras här på Svampriket inom kort.

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska vara kul. Spela på!

En låt som sammanfattar veckan som varit