Vi är tillbaka efter midsommarfirandet! Post-E3-spelsvackan gör sig påmind och vi får gräva djupt ner i minnesbanken för att hitta något spännande att bjuda på. Eftersom vi ändå pratar om världens bästa podcrew är det knappast några svårigheter att få ihop ett hejdundrans avsnitt i alla fall. Ludde fattar ingenting av cykling så han ska förstås prata om Le Tour de France 2013. Samson har föga fårvånande hittat ett indiespel att babbla på om och Tommy skiter i allt och myser i sin by i Animal Crossing.

Länkar

Microsoft lägger ner stora delar av sitt DRM
Men EA står fast vid att skrota onlinepass
Gratis att patcha spel på Xbox Live Arcade
Atlus ägare i ekonomisk knipa
Förhandsbokningar för Xbox One och PS4 slår Amazons rekord
American McGee sätter upp kickstarter för Ozombie
Mark Cerny snackar PS4 (bara ett långt men intressant tips)

Avsnitt 34: Game & Wario, Le Tour de France och Rogue Legacy