Svamppod

Avsnitt 36: Final Fantasy XIV A Realm Reborn, Oknytt & Fran Bow

Brownleaf in the house! Malin, Tommy och Ludde är allihop på villovägar så Anders fyller tomrummet och bilar till Stockholm. Samson berättar om Final Fantasy XIV A Realm Reborn-betan och hur lite han spelar MMO. Vidare är Anders nyfiken inte mindre än två svenska indiespel som testats; dels Oknytt som utforskar svensk mytologi men också Fran Bow om en föräldrarlös flicka på ett mentalsjukhus för barn. Dessutom passar vi på att ställa era frågor till Anders om hans spelfria år som börjar lida mot sitt slut.

Medverkande
Anders Brunlöf
Samson Wiklund

Länkar
Oknytt på Steam Greenlight
Fran Bow Demo
Fran Bow på Indiegogo
Ryan Davis död
GTA V har fått en ny feeeeeeeet trailer
Xbox nya chef heter Julie Larson-Green och barnen är sura för att hon har en vagina
Amazon har slut på preorders för PS4 och Xbox One
I en uppdatering för CS:GO fick terroristerna en varsin kofot. Half Life 3!?!
Steams sommarrea är igång!
Ninja Theroy tackar av generationen och teaser nytt IP
Xbox One och Japan
Electronic Arts speltitlar kan bli dyra

Avsnitt 36: Final Fantasy XIV A Realm Reborn, Oknytt & Fran Bow

Kommentarer

 1. En pojke med en plastpåse skriver:

  Jag vet inte var jag borde skriva detta men kan inte Malin få sin egen podcast ? Ge Malin hennes egen podcast !

  #Malinpod

 2. steamroller skriver:

  Tjena och tack för ett grymt avsnitt! Jag har lyssnat samtidigt som jag spelat rogue legacy 🙂 tack för tipset! Det va jag som fick det bonusavsnittet av retroresan på min födelsedag haha det va riktigt kul. Förövrigt gta trailern är jävligt fet!

  ha de gött

 3. Lars skriver:

  “Suicide watch de första tre åren”. Bra beskrivet. Nu har jag en förklaring på varför jag inte spelat på länge. Och en ord på det. Softcore gamer. Det är jag det. Just nu spelar jag xcom till ipad. Det var ett bra tips.

 4. Jag skaffade barn, skaffade sedan en 3DS. Bra kombo.

 5. Cazlab skriver:

  @steamroller: körde dom något spel då eller var det bara fjäsk för dig? 😀

  Tack för ett bra avsnitt! Bögkul att få något uppläst i poden 🙂 och du har helt rätt Samson, Cazlab blir Balzac baklänges ;D Snott det från det japanska horrorpunkbandet Balzac (ett av mina absoluta favoritband) och tänkte att i Japan så läser man ju baklänges, därav Cazlab ^^ Dom har däremot tagit det från den franske författaren Honore de Balzac som jag antar att du tänkte på när du nämnde det 🙂

  Hadeeee!

 6. Axl_Rock skriver:

  Mycket trevligt att höra er tillsammans som vanligt. Skulle vara skitkul att kunna se Anders spela sitt första spel. Ganske inte har möjlighet att se det live om det blir på natten :p.
  Eftersom jag har en son på 6 månader, så jag hinner inte alls spela mycket nu förtiden. 😉

Skriv en kommentar