Podcastpremiär! I Podcasten ”En sittning i sänder” kommer Glenn och Ludde, ofta med en eller flera gäster, prata om ett spel. Ett spel som kan klaras ut på en sittning, som max 3-4 timmar alltså.

I detta första avsnitt, låt oss kalla det för Piloten, så har Glenn och Ludde bjudit in Anton Karlkvist, kompositör till Svamppods jinglar, för att spela Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist!

 

Ladda ner avsnittet här!

 

Målet är att denna podcast ska släppas en gång i månaden, med ett nytt spel varje avsnitt. Avsnitten kommer dock fortsättningsvis vara Patreon-exklusiva, och därmed inte ligga i vårt vanliga flöde. Vill du ta del av allt finns som finns i den varma Svampadeln, så klicka dig vidare till Patreon.com/svampriket och kasta valfri summa åt vårt håll!