Svamppod Sommar

Svamppod Sommar: 2006

År 2006 förvirras hela Sverige av skillnaden mellan bot och båt samtidigt som fågelinfluensan hägrar. Pluto slutar vara en planet och Zidane introducerar den franska skallen. Wii och PS3 tar upp jakten på 360 och vi ser mer än en illusionistfilm på bio.

Tobbe, Anna och Pim minns ett mellanår, en era som slutar och en som knappt börjat.

Trevlig lyssning och bjud gärna på era egna anekdoter och minnen från 2006.

Ladda Ner

Kommentarer

 1. Ruben skriver:

  AH!!! KOMMER NÄSTA SÄSONG AV SVAMPPOD ATT HA SKRÄCK-PSYKO-CIRKUS-TEMA? GIMME, GIMME, GIMME!

  Ahem.

  “Vem köpte/spelade Mega Man Powered Up och Metroid Prime Hunters?”
  Folk som slentrianmässigt köpte spel för att de såldes med Ett Bekant Namn, oavsett innehåll. Jag och min högstadieklick var ytterst skyldiga till detta. Allt som gällde var att fördriva tid på rasterna mellan lektionerna, och dåtidens begränsade budget kunde naturligtvis inte offras på spel som inte hade en bekant nuna på omslaget. Hur skulle det ha sett ut, att testa nya saker? Hu, hemska tanke.

  Signerat, en sån där hemsk 90-talist som oironiskt gillade Nintendo 64 och Gameboy. (Alla måste vi börja vår resa någonstans…).

 2. gabbay skriver:

  Måste verkligen ge beröm till Anna och Tobbe som verkligen har tagit podden till en ny nivå. Anna gör riktigt bra intervjuer som hanterar både allvar och Humor. Års-poddarna är en riktigt kul ide och man blir verkligen nostalgisk.

Skriv en kommentar