Varje torsdag letar vi fram ett guldkorn i vårt stora arkiv. Dagens inlägg, signerat Anna, publicerades ursprungligen 7/7 2015. Denna pod finns även i vårt podflöde så enklast söker du i din podcastapp.
I den första Sommarpoden för 2015 så är det Anna som håller i tyglarna och Ludde som beskedligt drar skrindan framåt och ämnet är inget mindre än: Hasse & Tage. Det blir en djupdykning i revyerna, filmerna och Lindemännen som präglade Sverige under sextio och sjuttiotalet, och bägge programledarna lyckas röra sig själv till såväl tårar som ståpäls.

Anna och Ludde måste dock be om ursäkt för några saker, Anna för svammel och faktatabbar, Ludde för att filmen Jim och piraterna Blom aldrig nämns och båda två ber om ursäkt för att volymen kommer skifta här och var. Det är trots allt femtio år gamla klipp. Hoppas ni finner detta lika gott som kaffe och mandelbiskvier, lös in BILETTEN och ta plats!


Hämta här