Ni som följer mig eller Tommy på Twitter, gillar Svampriket på Facebook eller lyssnar på Svamppod Fyrkant kan inte ha missat att Capcom hade en rea på Xbox LIVE för ett tag sedan. Den titel som jag och Tommy skrek åt alla att införskaffa då, var Asuras Wrath. Ett av 2012 års bästa spelupplevelser. Märk då att det är upplevelsen som är awesome, inte själva gameplay. Vilket jag nu återigen har fått uppleva.

Jag har nämligen spelat igenom de tre dlc kapitlen som även de fanns på Capcoms rea. Jag spelade aldrig dem när det begav sig, men nu fanns det tid för det. Hade de inte varit på rea så hade jag säkerligen inte inhandlat dem. Nu efter att de är igenomspelade så känner jag mig nöjd. Det är nämligen som så att ett av de nedladdningsbara episoderna är det riktiga slutet. Visst kan en tycka att det är lite fult att göra som så. Fast om du inte vill spela det, så gör det inget, då slutet i det fulla spelet är skrivet som om att det tar slut där. Det slutar alltså inte med en cliffhanger som gör att en måste ladda ner ett dlc för att få en upplösning.

som spel är Azura’s Wrath inte mycket att hurra
Jag tycker att det nedladddningsbara slutet är bättre än orginalet, som upplevlese, men inte som spel. För som spel är Azura’s Wrath inte mycket att hurra för. Helt ärligt så är det en bara en massa buttonmashande för att fylla en mätare så att en kan gå in i ”burst” och sedan se skärmen explodera i en rad med quicktime events. Ja, du läste rätt. Asura’s Wrath är ett spel med tråkig tredjepersons action och en massa quicktime events.

Trots detta så är det så jävla bra! Det är en spelupplevlese utöver det vanliga. En upplevelse som ingen text kan beskriva rättvist. Den måste upplevas!

Men jag kan ändå inte låta bli att tänka på hur det skulle vara att spela ett Asura’s Wrath med, låt oss säga, ett gameplay som det senaste Devil May Cry? Det skulle förmodligen bli awesomness overload! Låt oss hoppas på det om det mot all förmodan skulle dyka upp en uppföljare.

Vi hörs om en vecka. Tills dess, kom ihåg! Det är kul med TVspel och livet ska vara kul. Spela på!

En låt som sammanfattar veckan som varit