Videorecension

Videorecension: Pikmin 3

Tommy pratar lite kort om vad han tycker om Pikmin 3.

Kommentarer

 1. Lasse skriver:

  Mycket bra recension. Är det några problem eftersom tiden är begränsad för varje dag?

 2. Tommy Håkansson skriver:

  Tack! 🙂 Nej, inga problem alls tycker jag, och då ogillar jag det verkligen i Majora’s Mask. Du hinner lätt göra minst en sak varje dag, och det händer oftare att jag avslutar dagen själv än att spelet börjar räkna ner.

 3. Henke skriver:

  Underbar recension, håller även med om att tidsbegränsningen per dag inte är ett problem. Jag tycker nästan det är skönt eftersom jag då kan sätta mig ner och köra “en dag” utan att spelsessionen drar ut för lång tid.

  Köpte Wii U för 1500 spänn på elgiganten för ca en månad sen när de hade erbjudande på den där. Har inte ägt en Nintendokonsol sen NES och var lite tveksam till att jag gjort ett bra köp.

  Efter Pikmin 3 är jag inte så orolig över det längre, håller resten av de exklusiva titlarna denna höst och vinter samma kvalitet kommer jag ha grymt kul. Ingen annan gör ju denna typen av spel heller, känns väldigt uppfriskande.

  Det enda jag saknar i spelet är online multiplayer, tycker Nintendo missade en chans till något bra när man valde att inte satsa på det.

 4. Aloysius skriver:

  Synd att Wii U verkar dödsdömd, annars skulle jag nog kunna tänka mig Pikmin 3, verkar ju riktigt kul.

 5. Ruben skriver:

  Hej Aloysius. Jag kom att tänka på en sak (ursäkta mig Tommy, har inget att säga om Pikmin, utöver att det skär i själen när någon gullig karaktär mister livet).
  Har inte någon, någon gång, konstaterat att ryktena om Nintendos död under varje ny konsolgeneration sedan urminnes tider tillbaka är tämligen överdrivna?
  Att det sedan kanske tar en hel generation innan det har dykt upp intressanta spel är en högst subjektiv och dessutom en helt annan historia…

  (Svampriket – för att Nintendo måste försvaras till varje pris!)

 6. Aloysius skriver:

  Jag är rädd att det är på riktigt den här gången, fast inte att Nintendo går under, bara att Wii U blir ett sådant fiasko att den inte kommer att finnas så länge till. Å andra sidan, kommer det bara tio egenutvecklade spel från Nintendo till den så är den ju värd att köpa förr eller senare, fast snarare så på rea om ett år eller så. Jag gillar Nintendo och skulle bara tycka att det vore roligt om de fick hjulen att rulla igen.

Skriv en kommentar