Videorecension

Call of Duty: Modern Warfare 3

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Kan bara hålla med om allt som sägs om kampanjen, visst motorn är lite till åren med dom döljer det mycket väl. Jag tycker också att man känner sig mer närvarande här än i BF3-kampanjen, kanske just för att det är så linjärt och filmaktigt. Fullt ös från start och som Anders säger, ibland är det just cheeseburgaren man vill ha 🙂

 2. Samson Wiklund skriver:

  Personligen tycker jag COD-serien är en rutten och äcklig cheeseburgare. Finns mycket godare på andra syltor.

 3. Quid skriver:

  men Samson, nu är du ju lika bitter som Anders brukar vara 🙂

 4. Trazh skriver:

  Jag älskade första delen av Modern Warfare-serien. Det var något nytt och ruskigt kul! Men efter det så tröttnade jag. Andra delen kändes för mycket av den goda actionkaka man fick av i ettan och jag är väldigt skeptisk till tredje. Men på gameplayvideos ser det ändå rätt intressant ut, så får ge det en chans och får se om kakan är njutbar igen.

  Bra co-op recension som vanligt! 🙂

Skriv en kommentar